Weekly Journal #94 - Citytrip geboekt & bloggersmeeting

by - januari 30, 2017


Er zijn weer twee weken voorbij, dus tijd voor een nieuwe Weekly Journal! De afgelopen weken heb ik een toffe outfit shoot gedaan voor mijn blog, had ik een bloggersmeeting en boekte ik spontaan een citytrip naar Malta. Kijk je weer mee naar wat ik de laatste tijd heb beleefd?


Monday morning! Ik heb moeite om echt wakker te worden, dus maak ik eerst nog een stop bij de Bagels & Beans voor een mocchacino. Die gaat er altijd wel in! Daarna ga ik door naar school om te werken aan mijn onderzoek.


Dinsdag ga ik even de stad in, ik heb behoefte aan wat nieuwe kleding dus duik ik de H&M even in. Daar zie ik dit toffe shirt hangen en ik vind hem echt heel leuk, dus neem ik hem mee!


De rest van de week ben ik druk met school. Op vrijdag spreek ik af samen met een vriendin om outfit foto's te schieten voor mijn blog. Er ligt nog sneeuw, dus geeft dat een heel leuk effect op de foto!


Het resultaat kun je bekijken in mijn outfitpost. Ik vind zelf het resultaat heel erg mooi geworden :)


Na het foto's maken ga ik gelijk door naar de presentatie van mijn tweelingbroer voor zijn afstuderen. Ik was erg zenuwachtig, maar dat was natuurlijk nergens voor nodig want hij slaagde met een dikke 8! Trots op hem :)


Nadat we met zijn allen gewacht hebben tot hij zijn cijfer terugkreeg, hebben we zijn afstuderen natuurlijk even gevierd met drankjes & een dikke vette pizza! Dat was een erg leuk avondje.


Op zaterdag staat er weer iets leuks op de planning: een bloggersmeeting! Helaas hebben heel veel bloggers afgezegd, dus bleven Denise, Anna en ik over. Denise had ik al eens gezien, maar Anna nog niet. Was leuk je een keer te ontmoeten!


Onze eerste stop was de Starbucks. Daar warmden we even op, aangezien het echt freakin' koud was buiten. Ik nam een warme chocomelk met hazelnoot. Daarna zijn we nog Zwolle in geweest. 


Dan is het alweer dinsdag voordat ik een foto maak. Op dinsdag ga ik naar Nijmegen, want ik ga even naar de nieuwe kamer kijken van een vriendin. Daarna gaan we lunchen bij van Buren en daar nam ik deze heerlijke broodjes. Vooral de tosti was heerlijk!


Na onze lunch gaan we nog even shoppen en daarna drinken we een warme chocomelk bij de Hema. En die slagroom, OMG die was ook heerlijk!


Nijmegen blijft mooi! Ik heb er ook een jaar gewoond en ik mis het altijd toch wel. Nijmegen heeft namelijk een erg gezellig centrum en vooral dit gebouw vond ik altijd zo mooi.


Later die week maken mijn vriend en ik een grapje over dat we allebei vrij zijn volgende week. 'Waarom boeken we geen vakantie?'. Zo gezegd, zo gedaan. Na even rond te kijken vinden we een super goedkope vliegreis naar Malta.


En jup, een dag later hebben we geboekt! Het lijkt me heel erg leuk om Malta een keer te bezoeken, omdat ik er nog nooit geweest ben. En het lijkt me fijn om nog even weg te zijn voordat ik begin met afstuderen! Ik kan echt niet wachten,,,

Volgende week staat de citytrip dus op mijn agenda, maar ook ga ik dinsdag nog even lekker naar de spa. Hoe luxe kun je het hebben? :)


You May Also Like

19 reacties

 1. Fijne weken heb je achter de rug! En wat leuk dat je onverwachts een reisje hebt geboekt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen heb je gedaan :) Lijkt me erg gezellig zo'n bloggersmeeting! Lekker dat je er even een weekje tussenuit gaat, alvast veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke weken! Zo'n bloggersmeeting lijkt me erg fijn. En zo tof, zo'n impulsieve reisplannen! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een fijne twee weekjes, wat goed van je tweelingbroer, een dikke 8! Super knap.
  En wat super tof dat je naar malta gaat, lijkt mij prachtig daar!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhh wat een leuk overzichtje. Onze meeting was echt super gezellig! <3 Last minute vakantie zijn the best haha, ik ga ook weer een last minute boeken in februari. Ik zou dinsdag ook naar de spa gaan, maar helaas heeft degene waarmee ik zou gaan afgezegd :(. Veel plezier alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, wat herkenbaar als je met heel veel bloggers afspreekt (ik zat ook ooit in zo'n gezellige meidenapp), maar er achteraf slechts 3 overblijven! Gaaf dat je naar Malta gaat, ik ben jaloeeers want ik wilde ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Whoee, wat onwijs leuk dat jullie zo lastminute naar Malta gaan! Heerlijk zeg. Niet verkeerd, hihi. :)
  Die lunch ziet er goed uit! Leuk ook dat je af had gesproken met twee andere bloggers. Leuke foto van jullie drie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Malta, nice! Veel plezier. Het lijkt me leuk om met bloggers af te spreken, goed dat je dat al doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk een spontaan reisje op de planning! Alleen niet zo warm denk ik nu? Nog nooit geweest Malta.. ben benieuwd! leuk dat jullie nog met z'n 3en afgesproken hebben! Ik zie a.s. zondag voor het eerst ook een aantal bloggers uit onze app,

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooh die foto van het bos is mooi!! Leuk dat jullie foto's gingen maken. Gefeliciteerd met je tweelingbroer, wat een goed cijfer! Have fun op Malta!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat onwijs tof dat jullie naar Malta gaan! En die outfitfoto's zijn echt mooi geworden! De bloggersmeeting vond ik overigens erg gezellig, ondanks dat we maar met z'n 3en waren haha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke dingen heb je gedaan! Gaaf dat je een bloggersmeeting had, ik studeer in Zwolle, en de lunch bij van Buren is echt zo lekker!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heerlijk dat jullie nog even weg gaan. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat heerlijk dat jullie nog even weg gaan. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat heerlijk dat jullie nog even weg gaan! Geniet er alvast van!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuke momenten heb je al beleeft meid.
  Super mooie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuk overzichtje. Wat gaaf ook dat je naar Malta gaat, alvast veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een fijne weekje heb je gehad meid.

  BeantwoordenVerwijderen