Weekly Journal #92 - Kerstmis & Nieuwjaar vieren

by - januari 04, 2017


Eindelijk, er staat weer een nieuwe Weekly Journal online! De afgelopen weken heb ik onwijs veel leuke dingen gedaan; ik had namelijk vakantie én ik ging met mijn familie op reis naar Winterberg. Daarna luidde ik Oud & Nieuw ook nog eens goed in met een dik feestje. Kijk je weer mee naar mijn belevenissen?


Ik ging weer eens lekker lunchen bij Délifrance in Enschede en ik bestelde wat anders dan de andere keren: namelijk een broodje warme beenham! Goede keus, want hij was lekker :)


Daarna ging ik met vriendinnen nog even de stad in. Toen liepen we spontaan tegen een super schattige conceptstore aan, waar ik ook een artikel over schreef.


En daarna was het eindelijk zo ver; vrijdagmiddag vertrokken we met een busje naar Winterberg. Toen we net bij het eindpunt waren, stopten we nog even in een typisch Duits restaurant om te dineren.


Diezelfde avond hebben we het erg rustig aan gedaan. Ik had samen met mijn vriend en eigen appartement in het huisje wat we met de hele familie gehuurd hadden. 's Avonds gingen we in het appartement van mijn oom en tante chillen. Die was onwijs leuk ingericht!


De volgende dag kwam de rest van de familie aan bij het huisje. Daarna gingen we een wandeling maken en kwamen we allemaal schattige huisjes, zoals deze, tegen.


Heerlijk om even zo'n wandeling te maken! Maar het was wel koud hoor, haha.


Op zondagochtend (eerste Kerstdag) moest ik al vroeg uit de veren, want ik moest meehelpen om de brunch te verzorgen voor zo'n 14 personen. Best een klus!


Die avond maakte ik mij klaar om uiteten te gaan met de hele familie. Ook stijlde ik het haar van mijn jongere nichtje Ella. Knappe meid, toch? Zelf krulde ik mijn haren en deed ik mijn nieuwe jurkje aan. We're ready for it! 


In het restaurant, wat overigens ook weer een typisch Duits restaurant was haha, bestelde ik als hoofdgerecht een schnitzel en als dessert nam ik deze creme brûlée (die ongelofelijk lekker was trouwens).


Op Tweede Kerstdag sliep ik iets langer uit, maar ging ik nog wel met mijn nichtje sporten. We hadden namelijk ook een sportruimte die in het huisje zat, super chill! Die middag gingen we nog even kijken naar het uitzicht vanaf een ski piste. Ik heb zelf niet geskied, maar daar was ook nauwelijks tijd voor haha.


Wat een mooi uitzicht hè? Daarna zijn we snel doorgereden naar het centrum van Winterberg, waar we gingen kijken bij de kerstmarkt. Daar dronk ik nog een warme glühwein, maar dat vond ik echt niet te drinken, bleh.


Op de dinsdag na Kerstmis reden we weer met zijn allen terug naar huis. Eenmaal thuis aangekomen maakte ik even een foto van het lieve kerstcadeautje van mijn vriend. Ik ben nog steeds erg blij met de kanten bralettes die hij me gaf!


Na Kerstmis moest ik alleen maar werken en heb ik ook geen foto's meer gemaakt. Tot Oud & Nieuw, want toen gaven mijn zus en ik een feestje. Op zaterdag (wat overigens mijn laatste werkdag bij Vero Moda was) maakte we ons appartement klaar voor de party. 
Van de avond zelf heb ik weinig foto's gemaakt (of laat ik maar zeggen; weinig representatieve foto's haha) alleen deze. Ik had mijn haren gestijled, want dat had ik al ongeveer een jaar niet meer gedaan. Note to self: vaker doen want het staat erg leuk! Ik kreeg er ook veel complimentjes over :)


En na Oud & Nieuw heb ik nog even genoten van de oliebollen die straks nergens meer te verkrijgen zijn.

Dat was een leuke eerste vakantieweek, toch? Ik heb zeker veel genoten en ik heb het ook lekker rustig aan gedaan (behalve het werken dan tussendoor). Deze week heb ik ook nog eens de hele week he-le-maal vrij. Ik ga donderdag sowieso met mijn vriend nog een nachtje naar een luxe hotel in Scheveningen - mét zwembad. Can't wait! 

Ik zit trouwens de laatste tijd erg in de knoop met mijn Weekly Journals. Ik vind het niet heel erg leuk meer om ze te maken en ik merk dat ik ze bij andere bloggers ook nog maar nauwelijks lees. Hoewel ze nog wel erg goed bekeken worden op mijn blog, vraag ik me af of jullie ze nog wel leuk vinden. Vinden jullie het echt een toegevoegde waarde aan mijn blog? Ik maak nu sowieso elke twee weken nog een Weekly Journal, niet meer elke week. Anyways, ik ben benieuwd naar jullie reacties!

You May Also Like

12 reacties

 1. Ziet er weer gezellig uit allemaal :) Aan Winterberg heb ik leuke herinneringen! Ik vind je nieuwe jurkje erg mooi zeg! Ik lees ook niet alle foto dagboeken meer die blogger plaatsen, het zijn er gewoon teveel haha. En vaak ook allemaal in dezelfde stijl, op dezelfde dag. Dus zo op een woensdag zou ik het al eerder lezen dan op maandag, op maandag plaatst 99% van alle bloggers zo'n artikel. Ik vind ze wel leuk om te bekijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me een leuke week. (:
  Ik vind de weekly journals wel leuk om te bekijken, maar bij andere bloggers bekijk ik ze ook niet echt.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoveel lekker eten! Ik krijg er al terug honger van :-D. Weekly journals zijn zo leuk<3!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Omg die conceptstore, zo leuk! En wat lief van je vriend, die kanten bralettes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jullie trip naar Winterberg ziet er echt ontzettend gezellig uit. Ik vind je Weekly Journal altijd super leuk om te bekijken! Ik plaats zo'n artikel ook niet meer iedere week haha, dan vind ik het zelf ook niet meer leuk om te maken. Misschien kun je het afwisselen met andere persoonlijke artikelen, zodat het leuk blijft voor jezelf?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Winterberg ziet er super mooi uit, en wat een leuk apparementje.
  Wat een super lief cadeau ook van je vriend!
  Gelukkig nieuwjaar!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit soort artikelen wel nog erg leuk om te lezen! Ziet er echt leuk uit, die trip naar Winterberg! En yaay voor je laatste werkdagje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I don't understand anything, but it looks like you had a great week! ^^.

  TheNormcoreRebel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke foto's, ziet er erg gezellig & lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is Winterberg mooi en sfeervol. Erg leuk de foto met je familie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoe superleuk is dat, al die mini huisjes die echt te leuk ingericht zijn!

  BeantwoordenVerwijderen