WINACTIE - 3-stappenplan giftset van Clinique

by - januari 13, 2017


Vandaag is het precies 2,5 jaar (!) geleden dat ik begonnen ben met mijn blog. En om dat te vieren heb ik vandaag een winactie voor jullie! Jullie kunnen namelijk het 3-stappenplan van Clinique winnen met daarin drie producten uit de Creates Great Skin lijn van Clinique. De producten zorgen samen voor je dagelijkse gezichtsreiniging en verzorgingsroutine. Omdat ik vandaag de dag nog steeds ontzettend blij ben dat ik 2,5 jaar geleden de stap heb gezet om te gaan bloggen, wil ik een van mijn lezeressen verwennen met deze giftset van Clinique. Ik moet zeggen dat ik zelf nog nooit producten van dit merk heb gebruikt, maar ik heb er wel overal lovende reacties over gelezen. Producten van dit merk proberen staat daarom ook nog hoog op mijn wishlist. Gelukkig kan ik er één van jullie mee blij maken! 

Wat zit er precies in de giftset? Het 3-stappenplan bestaat uit drie producten die zorgen voor je dagelijkse gezichtsreiniging en verzorgingsroutine. Dit zijn de volgende producten:

 Liquid facial soap mild
 Clarifying lotion 
 Dramatically different moisturizing cream

Wat mij betreft lijkt mij dit dus een ideale set om je gezichtshuid te verbeteren. En wie wil dat nou niet? :) Clinique staat ook bekend als een van de grootste huidverzorgingsmerken. De producten zijn allemaal volledig parfumvrij en getest op allergieën. 

Wat moet je doen om kans te maken?
- Volg mijn blog via Bloglovin en geef een 'like' aan dit bericht
- Volg mijn blog via Facebook
- Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres

Waarmee kun je extra kans maken?
- Volg mij via Instagram

Het zijn dus maar een paar simpele stappen die je hoeft uit te voeren. Ik ga controleren of je de (verplichte) stappen hebt uitgevoerd, heb je dat niet gedaan dan maak je helaas geen kans. De winactie loopt t/m zondag 29 januari. Op die dag maak ik de winnaar bekend en stuur ik diegene een e-mail. Ik zou het echt super leuk vinden als je mee wilt doen!

You May Also Like

35 reacties

 1. Wat fijn dat je er nogsteeds zo blij mee bent dat je bent begonnen met bloggen. Ik vind het een hele mooie winactie dus ik doe mee! Ik heb alles gedaan en mijn mail adres is: liekesluiter@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat onwijs leuk dat je al 2,5 jaar je blog hebt! Ik doe zeker mee en volgde je al op alles! Mijn mail themomentsoftoday.info@gmail.com x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je blogverjaardag, superleuk! Ik doe graag mee :) op Facebook volg ik je als Laure Malou en op BlogLovin als Malou (zelfde profielfoto). Mijn emailadres is malou@blondeblossom.nl! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil mijn huid graag verbeteren, dus ik doe mee hoor. nynkeboer21@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Nog nooit deze set van clinique geprobeerd, maar ziet er goed uit.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allereerst gefeliciteerd met je 2,5 jaar blogjaren! Ik maak heel graag kans op deze set. Ik volgde natuurlijk al overal :-D Mijn e-mail remptlonneke@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super... Van harte gefeliciteerd meid. Op naar de volgende gezellige blogjaartjes! Ik doe graag mee aan deze fijne winactie.. mijn huid kan altijd beter, dus ben nog steeds opzoek naar HET product wat voor mijn huid het beste is..Reuze benieuwd..
  Groetje Ilsiee/wiefiej@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahhh wat een heerlijke winactie! Ik ben dol op merken als Vichy en ook Clinique, wat betreft huidverzorging. Ik doe dus heel graag mee! Ik volg je overal en heb het artikel een like gegeven. Enne, gefeliciteerd met je blogverjaardag, ik hoop dat je nog lang blijft bloggen want je blog is een van mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. annajirina@hotmail.nl is trouwens mijn email :)

   Verwijderen
 9. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! 2,5 is al een aardig poosje :) Ik doe graag mee. Zelf heb ik ook nog nooit iets van Clinique geprobeerd, maar ook altijd goede reviews over gelezen! Ik volg je overal al op. Mijn e-mail adres is chelseymeijners@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Proficiat met het 2,5 jarig bestaan van je blog! Echt leuk dat je al zolang bezig bent! Ik doe zeker mee met je winactie, ik heb alle stappen gedaan (maar eigenlijk deed ik de meeste al). X Laura (info@lajoiedevivre.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oooh, wat heerlijk! Gefeliciteerd met de 2,5 jaar! Super leuk :) Oh, en ik doe natuurlijk met liefde mee, haha! x (talkingaboutlifeandstyle@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke winactie! De producten van Clinique doen mijn huid altijd veel goed en doe heel graag mee! femkeblog@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Yay gefeliciteerd met je 2,5 jr! Dan lopen wij bijna ongeveer hetzelfde hihi. Ik maak graag kans op deze ideale set van Clinique, echt een heel fijn merk. Ik heb de stappen allemaal uitgevoerd! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd met je 2,5 blogverjaardag! Ga vooral lekker door. Ik ken Clinique alleen van naam en zou het echt graag eens uitproberen. Hoor veel goede verhalen, en dit lijkt me een hele fijne set voor mijn huid. marianbouwens4613@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd met je blog! Wat leuk dat je dit pakketje weggeeft. Ik waag graag een kansje. Ik heb alle stappen gedaan en ik volg je ook op instagram. Mn email adres is chantallemauritsch@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Van harte Gefeliciteerd met je blog verjaardag.
  Ik vind Clinique een heerlijk cosmetica merk, vooral van de lotion ben ik een groot fan.
  Graag loot ik mee en volg je op Bloglovin,Facebook & Instagram.
  anita71@caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke mijlpaal, 2,5 jaar is zeker een feestje waard!
  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Ik like & share op Facebook
  Nu maar duimen.....
  Fijn weekend en groeten, Grete Karina

  e-mailadres: gretekarina@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ben de laatste tijd helemaal in to skincare en dan in speciaal die van Clinique. Super toevallig dat je er nu een setje van weggeeft. Hij lijkt me echt heel erg fijn. Ik doe zeker mee! Ik heb je facebook pagina gevolgd en het artikel geliked op bloglovin en ik volgde je al op bloglovin en instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whoops ik ben m'n email adres vergeten: info@nicolished.com

   Verwijderen
 20. Hele leuke winactie! I'm in!!!!
  klinkies99@upcmail.nl

  Liefs Eline

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oeh wat leuk dat je deze weggeeft. Ik ben deze al een tijdje zelf aan het testen en komt binnenkort ook een review van. Ik doe dus niet mee aan de winactie ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh CONGRATS with the 2,5 years!
  Super leuke giveaway! Ik doe zeker mee, ik volg je blog, je Facebookpagina en natuurlijk ook je instagram!!❤️ Fingers crossed🍀🍀
  XOXO Paulien Willems

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Gefeliciteerd met je jubileum :).
  Ik volg je nu ook op Bloglovin :).
  De flesjes zien er mooi uit, ik hou wel van pastel :).
  Ik heb helaas geen facebook, dus denk dat ik dan niet mee mag doen, maar voor de zekerheid doe ik wel de andere stapjes. Zie ik in ieder geval je nieuwe post op bloglovin (meermyr) voorbij komen, dat is ook leuk :). Ik kan nog wel wat leren op gebied van make-up en fashion ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een ontzettend leuke winactie, en wat goed dat je alweer 2,5 jaar aan het bloggen bent, gefeliciteerd! Ik ben heel erg benieuwd naar deze producten dus ik doe graag mee en heb alle stappen gedaan (waaronder Instagram). Mijn e-mailadres is wieskerrebijn@gmail.com, dus nu duimen maar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Felifeli! 2.5 jaar is alweer een hele tijd! Super dat je het nog steeds zo leuk vindt! Ik doe graag mee voor deze clinique producten. Ik volg je al een geef een like!
  Sabrina at denklicht punt nl

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Jaa, ik doe uiteraard mee! =D ik heb alle stappen gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oh jaaaa ik doe heel graag mee! Ik heb de mini's laatst getest en mijn huid is er zoveel beter van door geworden; het maakt me echt zoveel meer zeker! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een tof pakket ik doe heel erg graag mee! ik volg je nu ook op facebook liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ten eerste wil ik je feliciteren met jou 2,5 jr bestaan van je leuke blog 🖒😍😉
  En dat wij nog lang van je leuke blog mogen genieten 👍

  Wat een heerlijke producten ik doe heel graag mee ik heb best wel wat gevoelige huid en ik heb alle geprobeert maar niet deze producten van het merk clinique is voor mijn best prijzig, ik heb alle stapjes opgevolgd en ik heb op verschillende manieren gedeeld, ik volg je op Facebook (Jessica jill John Leidner)
  Instagram (yessicaleidner)
  Twitter (yessicakoot1)
  Bloglovin (yessica leidner)
  Gedeeld op
  G+ (yessica leidner)

  Groetjes
  BeantwoordenVerwijderen
 30. Gefeliciteerd met het 2,5 jarig bestaan van je blog!
  Ik heb nog nooit producten van clinique geprobeerd omdat ik ze best wel prijzig vind, maar ik zou graag mee doen om ze eens te proberen.

  Ik heb de volgende stappen doornomen:

  www.bloglovin.com/liekevanveen8
  facebook lieke van veen
  instagram liekevv24
  Mijn e-mailadres is xx_glamourgirls@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Gefeliciteerd met je blog anniversary! :D Ik doe graag mee met deze gave win actie! Ik volg je overal! Mijn email is marshavw@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen