CITYTRIP MALTA #2 - Cinnamon sticks & de haven van St. Julian

by - februari 07, 2017


Op de tweede dag in Malta zijn we door het winkelcentrum van Sliema gelopen en daar zagen we allemaal toffe winkels die we niet hebben in Nederland! Ook namen we heerlijke cinnamon sticks bij Cinnabon en liepen we door de haven van St. Julian.

In mijn vorige artikel heb je kunnen zien wat we de eerste dag in Malta hebben gedaan. De tweede dag verliep een beetje anders. Deze dag zijn we namelijk vooral in Sliema gebleven, waar we geshopt hebben in een heel groot winkelcentrum. Er waren allemaal hartjes opgehangen in het winkelcentrum, omdat het binnenkort Valentijnsdag is. Dat zag er super cute uit! Ook heb ik nog een heel leuk tasje gescoord bij Stradivarius, maar die laat ik in een ander artikel nog zien.

In het winkelcentrum waren nog meer leuke winkels te vinden, zoals Pull & Bear, Bershka, Topshop, River Island en de rest ben ik vergeten (oops). Het waren in ieder geval heel veel winkels die we in Nederland niet hebben. In het winkelcentrum hebben we ook nog even gezeten in een super klein restaurantje, namelijk Cinnabon. Hier waren allemaal heerlijke dingen te eten, die allemaal naar kaneel smaakten. Cinnamon rolls, of cinnamon sticks bijvoorbeeld. Wij namen de cinnamon sticks en daar kregen we ook nog roomkaas bij om ze in te dippen. OMG, wat was dat lekker! Dat ga ik zeker nog een keer proberen om zelf te maken.

Nadat we alles wel gezien hadden in Sliema, liepen we door naar de haven St. Julian's Bay. De foto's die ik daar gemaakt hebben, lijken heel erg op een schilderij (but it was real!) Het zag er onwijs romantisch en schattig uit. Daar hebben we ook nog even gezeten om van het uitzicht te genieten.

Na deze dag was het alweer tijd om naar huis te gaan. Zaterdagochtend stond de wekker dan ook weer om half 6 om de vlucht te halen. Het was dus zeker een korte tijd dat we in Malta waren, maar het was het dubbel en dwars waard. We willen zeker nog een keer naar Malta gaan, omdat we nog maar een klein deel hebben gezien van dit eiland. Ik kan nu al niet wachten...

Ben jij weleens in Malta geweest? Of ben je er nog nooit geweest, maar wil je er wel een keer heen? Tell me! 

You May Also Like

7 reacties

 1. Malta ziet er echt uit als een prachtige bestemming! Mijn vriend is er weleens op vakantie geweest en een vriendin van mij heeft er een halfjaar stage gelopen, dus ik heb al veel goede dingen erover gehoord. Het wordt tijd dat ik ook eens een vakantie die kant op ga boeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh heerlijk om even flink te kunnen shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een prachtige foto's! De haven ziet er zo mooi uit <3 En extra leuk dat er winkels zijn die we hier niet hebben ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw het ziet er groot en prachtig uit! ik wil ook nog heel graag een keer naar Malta!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat leuk dat je saampjes naar Malta bent geweest, wat heerlijk!
  Malta ziet er echt prachtig uit, zou er graag een keer heen willen!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker heur, die cinnamon sticks :o

  BeantwoordenVerwijderen