Mijn verblijf in hotel Palazzo Violetta

by - februari 10, 2017


Vorige week werden we aangenaam verrast toen we aankwamen in ons hotel in Malta. We dachten gewoon een 'goedkoop' hotel geboekt te hebben; maar in de realiteit hadden we een klein paleisje geboekt. Hotel Palazzo Violetta wil ik daarom ook graag aan jullie laten zien! 


Ik weet niet of het komt dat we zo geklaagd hebben over de lange reis toen we bij de receptie stonden, maar ik geloof dat ze ons een van de mooiste kamers gegeven hebben van het hotel. Bij het boeken hadden we namelijk helemaal niet gezien dat we een balkon hadden. Maar die was er dus wel, mét uitzicht op het zwembad!

Je snapt wel dat we onze ogen uitkeken, toen we voor het eerst in onze hotelkamer kwamen. Het bed zag er super comfortabel uit en dat was hij ook zeker. De badkamer was erg luxe en er stonden heerlijke doucheproducten voor ons klaar. Ook nog met de geur vanille, wat echt mijn favoriete geur ooit is. Er was een mega grote regendouche en ook hadden we nog een mini keukentje, waar we eten konden opwarmen en thee en koffie konden maken. Het hotel zag er verder heel erg schoon uit, wat ik erg fijn vind want als er een slechte hygiëne is ben ik weg haha.

We waren ook aangenaam verrast toen we hoorden dat het ontbijt inbegrepen was. Dat hadden we ook niet gezien. Toen we voor het eerst aangeschoven bij het ontbijt, werden we super vrolijk van de ruime keuze en de heerlijke broodjes. En er was verse j'us d'orange. Ik heb heel vaak gehad in een hotel dat er geen verse j'us d'orange is, maar gewoon sinaasappelsap uit een pak. En dat was hier dus niet het geval, dus dat was ook zeker een pluspunt!

De service was ook hartstikke goed. We hadden van de voren al een aantal recensies gelezen die lovend waren over de goede service die ze er boden. Dat kan ik nu bevestigen! Toen we voor het eerst bij de receptie waren, spraken we de bedrijfsleidster. Zij gaf ons dus een van de mooiste kamers en toen we 's ochtends beneden zaten bij het ontbijt kwam ze binnen en sprak ze iedereen apart aan of ze goed hadden geslapen. De rest van de mensen die er werkten waren ook altijd blij en opgewekt en hielpen je zo goed als ze konden.

Kort samengevat was onze kamer in dit hotel de mooiste hotelkamer waar ik ooit heb gezeten. Ook was de service echt onwijs  goed. Wanneer je een keer in Malta bent, is dit echt een aanrader om te overnachten.

Wat is het mooiste hotel waar jij ooit hebt gezeten? 

You May Also Like

10 reacties

 1. Wauw wat een prachtige foto's zeg, de sfeer komt heel goed over! Mooie verassing als je verwachtingen juist heel anders waren. Ik ben eigenlijk niet echt ooit in een hotel geweest wat heel indrukwekkend was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een super mooi hotel, het zwembad ziet er ook echt prachtig uit.
  En je kamer was inderdaad ook echt zo mooi!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat de service zo goed is verlopen! looking good!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een verrassingen en zo fijn!
  Mooi hotelltje inderdaad!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je zo een super mooi hotel had. Dat maakt je vakantie toch een stuk leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's zo te lezen heb je het erg leuk gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat het zo goed is meegevallen! Het mooiste hotel waar wij ooit verbleven? Conrad New York, hands down! Mijn vriend en ik vierden er onze five-year anniversary en Nieuwjaar. We hadden er een prachtige suite met meerdere kamers en de lobby leek wel een kunstwerk! ♥︎

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een ongelooflijk mooie kamer hebben jullie gekregen.
  Ziet der echt enorme mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Altijd leuk dat iets zo veel beter is dan dat je verwacht. Het ziet er inderdaad uit als een klein paleisje. Zo cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zelf ben ik nog nooit in Malta geweest, maar dat staat nog wel op mijn reislijstje. Het mooiste hotel voor mij was niet echt een gebouw, maar was de boot waarmee ik op cruise gegaan ben. Dat was voor mij het mooiste hotel waar ik ooit in geslapen heb!

  BeantwoordenVerwijderen