MY CURRENT WISHLIST - Winter 2017

by - februari 08, 2017


Ondanks dat het winter is, heb ik een wishlist vol met vrolijke kleuren. Ik weet niet wat het is, maar ik heb altijd al iets met vrolijke kleuren gehad. Vandaar dat mijn blog en mijn Instagramfeed ook vol staat met veel verschillende kleuren, haha. Anyways, in dit artikel laat ik jullie mijn wishlist zien met de items die ik deze winter nog wil aanschaffen. 

Als eerste staat de gele bikerjack op mijn wishlist. Eigenlijk wil ik deze zo snel mogelijk aanschaffen, zodat ik hem in de lente en in de zomer kan dragen (of in de winter met een dikke sjaal). Ik heb namelijk al jarenlang een zwarte bikerjack gehad, maar hoe tof zou het zijn om eens een gele te dragen? Dat valt meer op en ik hou dus wel van felle kleuren, haha. Ook de zwarte boots staan hoog op mijn wishlist. Ik vind deze zo gaaf, omdat ze best een aparte hak hebben. Ook is de achterkant van de laarzen van suède (en de rest is van leer) en dat ziet er ook heel erg tof uit. Ondanks dat ik al zwarte enkelhakken heb, wil ik deze dus ook nog erg graag hebben! 

En naast deze items ben ik ook nog op zoek naar een schoudertasje. Zo een die je kunt dragen wanneer je gaat shoppen of een dagje weg gaat. Iets dat handiger is dan zo'n mega grote handtas die ik nu telkens bij me heb. Daarom staat dit blauwe schoudertasje ook nog op mijn wishlist. Nou ja, helemaal blauw is hij niet maar ik vind de kleur blauw die erin verwerkt is er heel erg mooi uitzien! Deze drie items komen trouwens allemaal van de Esprit

Daarnaast ben ik altijd nog opzoek naar leuke oorbellen. Ik vind dat altijd leuk staan wanneer ik mijn haar in een staartje heb. Dit zijn de Crystal oorbellen van Bijou Brigitte en ik vind ze zo leuk, omdat ze elegant zijn en je ze overal mee kunt combineren. 

En wat écht niet kan ontbreken op mijn wishlist is de lipstick Pink Plaid van MAC. Ik probeerde laatst deze kleur uit in een Douglas winkel en ik vond hem heel erg mooi staan! En als laatste staat de parfum S.Oliver for her nog op mijn wishlist. Niet alleen lijkt hij me onwijs lekker ruiken, maar ook ziet het flesje er onwijs schattig uit. 

Wat staat er op jouw wishlist?

You May Also Like

10 reacties

 1. Ik vind de zwarte boots leuk! Ik ben gek op kleur in mijn kleding, toevallig van de week een knal geel shirt gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat zijn die boots gaaf! En een geel bikerjasje is ook zo tof, ik denk niet dat het mij zou staan, maar het is wel zo ongelofelijk leuk! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah het gele jasje is zo tof! Ik heb toevallig een rode op mijn wishlist staan.
  Zo vrolijk en een echte eyecatcher. :)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke wishlist! Die zwarte laarsjes zou ik ook wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook een gele jas, alleen dan net een andere tint, maar die draag ik dus echt nooit :( Zo jammer, maar ik vind die gewoon mega lastig te combineren. Leuke items, hopelijk kun je snel een aantal dingen afstrepen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vette boots! Ik vind het zo jammer dat ik geen hakken kan dragen (nuja, 'kan'...), ik ben redelijk groot én even groot als mijn vriend. Met hakken aan zou ik dus groter zijn en dat vind ik een raar gezicht... Stom, I know, maarja...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke wishlist! Ik vind die hakken echt zo tof, zeker samen met het bikerjack <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een mooie wishlist! Echt super mooie items!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een toffe wishlist! De geur van S.Oliver zou ik zeker in huis halen, hij is zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen