NEW IN - Vrolijke stickers van Fashionchick

by - februari 15, 2017


Ik heb niks met opvallende telefoonhoesjes, doe mij maar gewoon een transparant hoesje en ik ben tevreden. Maar toen viel mijn oog op deze vrolijke stickers van Fashionchick. En ja, hoe kan je deze nou niet leuk vinden? Deze stickers leken me dé ideale manier om mijn telefoon een klein beetje op te vrolijken. Zien deze stickers er niet super schattig uit? Ik kwam ze tegen op de website van smartphonehoesjes. Ze komen uit de Rockstars & Rebels collectie van Fashionchick. Naast deze stickers bestaat deze collectie ook uit hele leuke telefoonhoesjes. Ik moest eerst even goed nadenken of ik niet een heel tof telefoonhoesje wilde. De hoesjes uit deze collectie hebben namelijk prints met palmbomen, cactussen, lipsticks, unicorns of toffe quotes erop die er stuk voor stuk ook erg gaaf uitzien. 

Uiteindelijk ben ik dus voor deze toffe stickers gegaan. Zo heb ik in ieder geval zelf de keuze om mijn eigen hoesje te maken, haha! Van alle stickers vind ik de 'Girlboss' en de lichtroze lippen het leukste. Deze passen ook heel erg goed bij mijn eigen iPhone SE in de kleur rosé. Ik ga sowieso ook nog afwisselen met de andere leuke stickers, want ik vind ze bijna allemaal even leuk! 

De stickers zijn trouwens niet op mijn telefoon zelf geplakt, maar op een transparant hoesje die perfect over mijn smartphone past. Wanneer je de stickers namelijk opplakt, kan het namelijk zo zijn dat ze een spoor achterlaten wanneer je ze er weer vanaf haalt. Wat ik dus ga doen is nog een aantal transparante hoesjes aanschaffen, zodat ik straks een stuk of drie à vier verschillende hoesjes heb. Hoe tof is dat? :)


Heb jij de Rockstars & Rebels collectie van Fashionchick al gezien? Zo niet, dan moet je echt even gaan kijken of er niet een tof hoesje voor jou tussen zit. Of je kunt natuurlijk ook voor deze toffe stickers gaan zodat je lekker kunt afwisselen. Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee!

Ik heb de stickers trouwens besteld op smartphonehoesjes.nl. Naast de bekende telefoons, zoals iPhone, Samsung en Huawei heeft deze website ook telefoonhoesjes voor minder bekende merken, zoals Wiko Sunny hoesjes. En daarnaast kun je nog veel meer op deze website vinden, zoals handige powerbanks, screenprotectors, selfie-stokken en je kunt er zelfs je eigen hoesje maken.

De Fashionchick Rockstars & Rebels Stickers zijn voor €14,95 verkrijgbaar bij smartphonehoesjes.nl.

Wat vind jij van deze stickers?


* Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

You May Also Like

13 reacties

 1. Die croissant!! Geweldig <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh dat ziet er echt super leuk uit! Slim om ze inderdaad op een transparant hoesje te plakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah ik vind ze echt heel leuk! Kan je je mobiel goed oppimpen. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel geinig zeg, en die hotdog! Geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk deze stickers zo kan je hem wat persoonlijker maken. Ideaal dat je het niet direct op de telefoon zelf plakt maar op een doorzichtig hoesje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het liefst ook een transparant hoesje! Deze stickers zien er leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oouh die lippen zijn leuk! Goed plan om ze op een doorzichtig hoesje te kleven!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk idee om zo je telefoon een leuke touch te geven!
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke stickers! Leuk voor een telefoonhoesje inderdaad maar zou ze ook wel op een notitieboekje ofzo willen plakken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat grappig! Door een paar stickers lijkt je hoesje als nieuw :)

  BeantwoordenVerwijderen