Weekly Journal #95 - Hard werken aan mijn scriptie

by - februari 21, 2017


Daar ben ik weer! Het was heel eventjes stil op mijn blog, maar gelukkig heb ik weer even de tijd gevonden om een blogje te schrijven. De laatste twee weken waren best hectisch: ik werkte non-stop aan mijn scriptie bij mijn afstudeerbedrijf en daarnaast had ik gelukkig in het weekend heel veel tijd om leuke dingen te doen. Kijk je weer mee naar wat ik heb beleefd?


In Malta had ik bij Stradivarius dit leuke tasje gespot. Ik zocht sowieso nog een groter schoudertasje dan wat ik nu had en deze vond ik heel erg mooi door de patches die erop zitten.


Ik paste even het rokje aan van mijn zus. Zij heeft hem nooit gedragen, maar ik weet zelf eigenlijk nog niet wat ik ervan vind. Wat vind jij, staat hij leuk?


Tussen het afstuderen door kreeg ik een leuk pakketje in de post: deze stickers voor op mijn smartphone! Ik schreef er dit artikel over.


In het weekend vierden mijn vriend en ik alvast dat we één jaar samen zijn. We wilden eigenlijk eerst naar La Cubanita, maar daar zat het vol dus gingen we naar Copa Cabana (ook een tapasrestaurant).


Nadat we écht heel veel gegeten hadden, gingen we nog voor een cocktail. Ik weet niet eens meer welke cocktail ik had maar hij was heerlijk zoet en smaakte naar kaugomballen. Normaal hou ik niet zo van zoet, maar af en toe heb ik er heel veel zin in. Net als toen ik deze cocktail bestelde, haha.


Yummy!


Die dag had ik trouwens ook een nieuw rokje gekocht. Bij het bedrijf waar ik nu aan het afstuderen ben, mag je namelijk niet zomaar rondlopen in een spijkerbroek en/of sneakers maar je moet juist netjes gekleed. Bij mijn vorige stage mocht dat wel, dus het is even wennen haha. En ik ben echt een big fan van casual en nu kan ik al mijn comfortabele truien/spijkerbroeken en sneakers niet aan haha.


Feest op kantoor! Maaike (mijn stagebegeleider) is 10 jaar in dienst en ze kreeg ongelofelijk mooie bloemen. Ik had alleen deze op de foto gezet, maar een halfuur later had ze nog veel meer bloemen erbij.


Het is alweer weekend! Ik ga gekleed in iets lekker comfortabels, want ik heb afgesproken met twee vriendinnen om te lunchen en om bij te kletsen.


We spreken af bij de Bakker Bart, omdat ik daar ook al een tijdje niet geweest ben. Ik ging voor de panini kip/pesto, mijn all time favorite. 


Omdat we zoveel te bespreken hebben, gaan we daarna voor nog een ronde. Ik neem een heerlijke cappuccino en een koffiebroodje. Yummy! Na de lunchdate ga ik naar mijn broer om zijn nieuwe huis te zien.


Ondertussen komen deze nieuwe laarsjes binnen. Ik heb ze dus besteld, omdat ik alleen maar sneakers heb en dus geen schoenen voor op kantoor (ultiem smoesje om nieuwe dingen te kopen). Ik vind ze heel erg leuk trouwens!

De komende week ga ik weer lekker hard werken aan mijn scriptie. In het weekend heb ik met een vriendin afgesproken die ik al erg lang niet heb gezien. En ik ga zeker nog wat andere leuke dingen doen, maar dat volgt vanzelf nog wel.

Hoe gaat het met jullie?

You May Also Like

12 reacties

 1. Heel veel succes met het werken voor je scriptie, en ik vind het gele rokje onwijs leuk! Hij staat je ook goed.
  Gefeliciteerd met je 1 jaar samen zijn met je lovie!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's allemaal! Dat rokje van je zus vind ik juist heel tof. Staat je ook leuk! Waar heeft ze hem gehaald? Succes met je scriptie xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat okerkleurige rokje echt verrassend leuk bij je staan!! En wat een prachtig tasje van Stradivarius <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk om te lezen, succes met je scriptie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi tasje, met die embroidery! Succes met je scriptie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha ik heb trek en wat ik nu allemaal voorbij zie komen word het er niet minder op! leuk om te lezen en veel succes meis

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een scriptie schrijven/typen vergt veel tijd merk ik wel bij veel mensen. Ik zie trouwens veel lekkers voorbij komen dus het scheelt dat ik straks lekker kan eten hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke week! Nog gefeliciteerd dat jullie een jaar samen zijn. Dat rokje van je zus staat heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind je rokje heel mooi, ook die van je zus! Zo'n model moet ik nog steeds hebben eigenlijk. Ik vind je laarsjes ook heel leuk, helemaal mijn smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat tasje vind ik echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen