HOTSPOT - Patisserie Mrs. Brown

by - maart 23, 2017


Afgelopen zaterdag sprak ik af met medeblogger Denise om weer even bij te kletsen. We vonden dé perfecte plek om af te spreken: Patisserie Mrs. Brown in Enschede. En omdat het zo'n enorm leuke en toffe plek was, besloot ik om er een artikel over te schrijven. Are you ready voor een super gave hotspot?


Oké, het is niet per toeval dat we deze hotspot tegenkwamen. Op de blog van Susan las ik over deze hotspot en toen ik zag dat het in Enschede was MOEST ik er ook wel heen. Ik vind het sowieso super gaaf dat er steeds meer leuke hotspots en winkels naar Enschede komen. I love my city.

Patisserie Mrs. Brown is trouwens niet nieuw in Enschede. De bakkerij was er al, maar het 'zitgedeelte' bestond nog maar drie weken. Dus op zich was er nog wel iets nieuw aan, haha.
Als je de hotspot binnen komt, loop je eerst tegen de vitrine aan waar de lekkerste taarten en gebakjes in liggen. Ik kreeg er gelijk honger van! Daarna liepen Denise en ik het zitgedeelte in en daar werden we aangenaam verrast. Wat een leuke plek om te zitten! Er lagen veel kussens en dekentjes, de tafels waren van marmer en van elk hoekje kon je een perfecte Instagram foto maken.

Het menu zag er ook erg goed uit: ze hadden allerlei soorten thee en koffie. En dat was ook nog eens erg goedkoop! Ook hadden ze een aantal taarten/gebakjes waar je uit kon kiezen. Er was niet super veel keus qua gebak, maar dat was het enige nadeel dat ik kon noemen.


Toen we eenmaal onze drankjes en gebakjes hadden besteld, werden we nog een keer verrast: het smaakte SUPER lekker! Je kon gewoon proeven dat het huisgemaakt was en echt, ik heb nog nooit zo'n lekker gebakje gegeten. Ik had trouwens een macarontaartje en een cappuccino en Denise had een Oreo-taartje en een verse muntthee besteld.

Ik ben echt blij dat ik zo'n leuke hotspot in Enschede heb gevonden; ik ga er zeker vaker heen. In totaal was ik maar iets meer dan vijf euro kwijt; super weinig dus. En de hotspot is ook nog eens makkelijk te vinden; je vindt hem aan de Waalstraat 8 in het centrum van Enschede.

You May Also Like

10 reacties

 1. Wat een leuke goedkope hotspot! Ik ken het niet, maar de foto's zien er veelbelovend uit! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er idd erg gezellig en knus uit. Het is dat het mega ver weg is, anders was ik ook wel een keer langs gegaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet het er leuk en gezellig uit! :) Tof dat er steeds meer hotspots in Enschede komen. Jammer dat ik zo ver weg woon, anders had ik hier zeker een taartje besteld <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een leuk plekje, het ziet er gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit! Mooi servies, ook. Dat maakt eten en drinken voor mij nóg lekkerder, al zit dat natuurlijk tussen m'n oren. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er gezellig uit. En die dingen die ik voorbij zien komen zien er ook lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er echt heel gezellig uit. Naar dit tentje ben ik wel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze hotspot heb ik al een paar keer voorbij zien komen. Enschede is een beetje ver weg voor mij, maar die taartjes zien er wel heel erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen