Ik hou van het leven met jou

by - maart 17, 2017


Soms gebeurt het: je komt iemand tegen en je hebt het gevoel 'dat dit hem is'. Het klinkt geweldig cliché, maar toch is het me ongeveer een jaar geleden overkomen. Ik dacht dat ik nooit helemaal verliefd zou kunnen worden, totdat ik Ramon ontmoette en voelde: dit is hem. 

Ik ben iemand die heel snel verliefd wordt, maar ook weer heel snel weer op iemand is uitgekeken. En dat is mij uiteindelijk een paar keer gebeurd. Dan ging ik daten met iemand en na een paar dates vond ik hem niet interessant genoeg meer.

Een jaar geleden kwam ik tijdens een feestje Ramon tegen en dacht: ik móet gewoon met even een praatje met hem maken. Iets trok me naar hem toe. Gelukkig deed een vriend van hem een beetje irritant en sprak ik Ramon daar op aan, als een grapje. Die avond hebben we nummers uitgewisseld en een week later vroeg hij me op een date. Na de eerste date volgden er nog meer dates en ongeveer twee maanden later hadden we een relatie. 

Na een jaar ben ik onze relatie nog lang niet 'zat', wat ik dus voorheen wel een paar keer heb gehad. Ik heb nog steeds van die momenten dat de vlinders door mijn buik heen vliegen als ik hem zie. En ik kan ook niet wachten om nog heel veel jaren met hem te spenderen. Het afgelopen jaar hebben we al onwijs veel leuke dingen gedaan, waar ik met een glimlach aan terug denk.We zijn samen naar Marseille op vakantie geweest en daarnaast hebben we ook een aantal keren in een heerlijk luxe hotel geslapen in Nederland (met een binnenzwembad). Toen we in Scheveningen waren, hebben we ook in een heel mooi hotel geslapen. En daar heb ik een hele leuke foto van ons tweeën gemaakt. Die foto brengt hele goede herinneringen naar boven, dus toen ik benaderd werd door FotoOpHout wist ik dan ook gelijk dat ik deze foto in mijn slaapkamer wilde hebben. Gelukkig is de foto van goede kwaliteit gebleven op het hout, want het had ook maar zo kunnen zijn dat de fotokwaliteit minder mooi zou zijn. Ik heb een foto mogen bestellen van 40 x 60 cm en er zat ook een handig ophangsysteem bij waardoor hij nu boven mijn bed hangt (en er gelukkig nog niet vanaf is gevallen). 

Deze foto is natuurlijk op hout afgedrukt, maar je kunt via FotoCadeau ook een foto laten afdrukken op aluminium, canvas, fortex of plexiglas. Het is in ieder geval een super leuk cadeau om te geven of om voor jezelf te bestellen! 

Ik weet zeker dat ik deze foto nog lang ga bewaren. Wie weet kijk ik er nog naar als ik oma ben ;)

Heb jij ook een foto die je doet denken aan veel mooie herinneringen? 

You May Also Like

9 reacties

 1. Wat een mooie foto van jullie! En inderdaad. Verliefd zijn voelt zó fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een lieve foto! <3 ik ben blij dat je de man van je dromen hebt gevonden hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah zo lief! En wat mooi zo'n foto afgedrukt.
  Ik word helemaal blij van je artikel, het is zo fijn om verliefd te zijn!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief! En een mooie foto. Ik hou er ook echt van om foto's waar ik blije herinneringen aan heb, in mijn kamer om me heen te hebben hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto, zeg. Fijn dat je je nog altijd zo goed voelt in je relatie. Mijn vriend en ik zijn intussen een goede vijf jaar samen en houden nog steeds heel erg veel van elkaar. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk artikel om te lezen <3 Die foto van jullie samen is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat super mooie geschreven en wat een mooie foto

  BeantwoordenVerwijderen