MY CURRENT WISHLIST - Lente 2017

by - maart 08, 2017


Spring is in the air! En dat vraagt altijd om nieuwe items die ik wil toevoegen aan mijn wishlist. Want wanneer het weer warmer weer wordt, wil ik een parfum hebben die mij het gevoel geeft dat de zomer er weer aankomt. En natuurlijk heb ik nieuwe zomerse items nodig voor in mijn garderobe. Kijk je mee naar mijn wishlist voor deze lente? 

Als eerste wil ik natuurlijk graag mijn lente garderobe aanvullen. Ik heb altijd al iets gehad met de kleur roze. Op de een of andere manier vind ik dat mij beter staan dan de kleur rood. Het eerste item op mijn wishlist is dan ook een roze blousje. Daarnaast kan ik ook nog wel een wit shirtje gebruiken, omdat je dat kunt combineren met van alles. Dit witte shirtje vind ik erg tof, omdat er nog een 'cut out' zit aan de voorkant. Beide items zijn trouwens van Your Look for Less

Ik heb de laatste tijd ook weer echt de neiging om een nieuwe parfum aan te schaffen. En wat is een betere tijd dan het begin van de lente? Deze Alien Eau Sublime parfum van Thierry Mugler zag ik bij Douglas en hij lijkt me hemels; het is een zonnig, verfrissend en sensuele parfum. Alien is geïnspireerd op de zon en de geur kalmeert en wekt je zintuigen. Klinkt heerlijk toch? 


De mensen die mij al langer volgen, weten dat ik qua sieraden alleen oorbellen draag. De laatste tijd doe ik dat weer wat minder, maar er kan natuurlijk altijd een mooi en nieuw paar bij haha. Deze zachtroze oorbellen van Bijou Brigitte vind ik echt onwijs mooi én ze passen erg goed bij het roze blousje! 

Het laatste item van mijn wishlist is het boek 'Hygge' van Meik Wiking. Het boek gaat over de hype uit Denemarken, wat dus Hygge heet. Het woord staat voor de Deense mentaliteit voor het leven; ze focussen zich op de dingen die er echt toe doen zoals genieten en plezier maken met vrienden. Denemarken is ook het gelukkigste land van de wereld. Het lijkt mij heel erg tof om dit boek te lezen, want soms vergeet ik waar het allemaal om draait: genieten van het leven. Ik neem school (en werk) soms té serieus en dat terwijl ik 'nog maar' een student ben. Van dit boek wil ik dus leren om het leven niet zo serieus te nemen en om gewoonweg meer te genieten. 

Welke items wil jij nog aanschaffen voordat de lente begint? 

You May Also Like

11 reacties

 1. Leuke dingen staan er op je wishlist, die oorbellen zijn vooral prachtig. Wanneer de lente begint wil ik nog een mooi paar sandalen/ slippers halen en nieuwe nagellak.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke wishlist! Het boek Hygge lijkt me echt ontzettend interessant. Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een leuke wishlist! Ik wil graag nog een lente jasje, en lente schoenen kopen. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, nu ben ik wel enorm benieuwd geworden naar Alien Sublime, aangezien de paarse Alien al jaaaren mijn favoriet is en ik 'm al meerdere keren heb bijgevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke wishlist! Ik wil ook een paar mooie, nieuwe blouses.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hygge wil ik ook nog steeds lezen. Ik heb er al zo veel goeds over gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat roze shirtje is erg leuk en ik ben nu heel benieuwd naar die parfum van Thierry Muggler!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke items in je wishlist!!! En de parfum lijkt me heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke wishlist. Op dit moment staat er niet heel veel op mijn lijstje, maar ik ben wel op zoek naar een 50mm lens!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke items, ik wil dat boek ook graag hebben!

  BeantwoordenVerwijderen