Weekly Journal #96 - Stuggles met afstuderen & een mega pakketje

by - maart 06, 2017


De afgelopen twee weken stonden weer in het teken van afstuderen: ik rondde mijn plan van aanpak af en begon daarnaast aan mijn 'echte' scriptie. In het weekend had ik tijd om leuke dingen te doen: carnaval vieren, warme chocomelk drinken (nu het nog kon), stappen met vriendinnen en ook kreeg ik een mega groot pakketje binnen voor mijn blog. 


Iedere dag neem ik een mega cappuccino bij mijn afstudeerbedrijf. Super lekker en daarna kan ik er altijd weer tegenaan haha ;)


In de voorjaarsvakantie moest ik ook gewoon naar mijn afstudeerbedrijf, alleen reed mijn bus niet op de normale tijden. Super stom, dus iedere ochtend moest ik een kwartier wachten tot er een andere bus reed.


Vrijdagavond sprak ik af met een vriendin om bij te kletsen in het café. Ik had haar al een tijdje niet gezien en het was reuze gezellig!


De volgende dag keken we nog samen naar de Carnavalsoptocht die langs ons huis ging. Altijd leuk!


Op zondag ga ik altijd iets leuks doen met mijn vriend. Deze keer gingen we naar de La Place en namen we een heerlijk gebakje (ik had iets met vanillerijst vulling; onwijs lekker!) en een mega grote warme chocolademelk.


Soms denk ik nog terug aan het mooie weer dat we een maand geleden hadden in Malta; dat was echt super chill! Hopelijk word het in Nederland ook snel weer mooi weer.


Ik zag via Instagram dat iemand een hele leuke trui aanhad van het merk Maria Tailor. Ik gaf haar een compliment en ze vertelde dat ze NU sale hadden. Ik ging snel naar de website en inderdaad; de trui was enorm afgeprijsd. Toen heb ik hem ook maar gehaald!


Op vrijdag werk ik vaak thuis en heb ik al een beetje een 'weekend' gevoel. Smile!


Ik kreeg een mega groot pakketje binnen voor mijn blog. Binnenkort begin ik namelijk met een Koreaans 10-stappenplan voor mijn gezichtshuid. Na twee weken moet ik kijken of het iets voor mijn huid gedaan heb. Ik ben erg benieuwd!


Op zaterdag hielp ik een vriendin mee met verhuizen. In haar 'buurttuin' liepen toevallig twee katten rond die wat aandacht nodig hadden. Zoals je kunt zien, werd ik daar heel blij van haha.


's Avonds waren we erg moe van het verhuizen, dus bestelden we een pizza. Ik had een pizza met avocado en kip; zo had ik toch nog een beetje het gevoel dat ik gezond bezig was :)


Nadat ik een dutje had gedaan, had ik nog een beetje energie over om te gaan stappen met vriendinnen. We gaan normaal uit in Enschede, maar deze keer probeerden we Hengelo uit. En dat was leuk!


De volgende dag sliep ik heel lang uit en zaten we uiteindelijk om 13:00 uur aan het ontbijt. Lekker!

Vandaag begint de nieuwe week dus weer. Die staat voor mij in het teken van het afronden van mijn plan van aanpak. Ik heb er namelijk feedback op gekregen en er moet helaas nog wat veranderd worden. Heel erg jammer, want ik liep al helemaal voor op schema maar doordat ik mijn plan van aanpak nu weer moet aanpassen en bespreken, kan mijn hele onderzoeksopzet nu anders worden. Laten we hopen dat het me snel allemaal duidelijk wordt!

Hoe was jouw week?

You May Also Like

14 reacties

 1. Haha zo kijk ik ook altijd als ik katten zie! En ga ze dan ook gelijk knuffelen.
  Wat spannend met je afstuderen, heel veel succes, je kan het!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke trui heb je gescoord! :) Die foto met die twee katten is zo herkenbaar, ik moet ze ook altijd echt even aandacht geven haha! Succes met je plan van aanpak, hoop dat het snel is goedgekeurd zodat je weer verder kan :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. chantiesblog06-03-2017 10:00

  Drukke week gehad dus. Vervelend dat je je scriptie weer moet aanpassen. maar de volhouder wint! Succes met komende week! laatste loodjes zijn altijd het zwaarst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne week! Oh die katten, zo lief <3 Ik denk ook nog vaak terug aan mijn vakantie, ik mis de zon :( Jammer dat je plan van aanpak moet worden aangepast. Veel succes deze week! (In je titel staat trouwens stuggles maar dat moet vast struggles zijn haha) <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een super mooi pakket! Zie al een paar Koreaanse merken voorbij komen die echt chill zijn, dus ben benieuwd naar je mening hierover!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Pizza met avocado, daar zou ik zelf niet opgekomen zijn! Wat een leuke foto, met die twee katjes. Veel succes met afstuderen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wist niet eens dat La Place wel nog bestond! De witte warme chocolade melk daar vind ik altijd zo lekker. En wat een tof pakketje heb je mogen ontvangen zeg. Succes nog met je scriptie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er uit als een geslaagde week! Ik hoop dat je snel wat meer duidelijkheid hebt rondom je plan van aanpak!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke week.
  Veel lekker eten ook haha ;).
  Ik ben ook bezig met mijn afstudeerwerkstuk en herken de struggles.
  Succes! Straks zijn we blij als die af is ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Toch leuk dat je tussen de drukte nog leuke dingen hebt kunnen doen :) Eten bij La Place blijft lekker! Ik vind je trui heel erg leuk btw! Goeie aankoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow de struggles van je scriptie zijn zo herkenbaar. Ik heb echt hetzelfde. Aftellen naar de zomer is bij mij ook al begonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn weekje! Ik start net als jou de dag op het werk met een kop cappuccino haha alleen niet zo'n groot mok. Koreaans 10-stappenplan voor je gezichtshuid ben ik benieuwd naar! lekkere pizza op de foto yummy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit klinkt als een fijne, drukke week! Die trui is leuk :) Succes met het veranderen van je plan van aanpak, mijn week bestond vooral uit het schrijven van mijn theorie voor mijn scriptie, wat een feest.

  BeantwoordenVerwijderen