CITYTRIP - De tweede dag in Rome

by - mei 05, 2017In het vorig artikel liet ik je mijn belevenissen van de eerste dag in Rome zien. Op de tweede dag hebben we geloof ik nog véél meer gezien. Zo zijn we naar het Pantheon geweest, maar ook naar Ponte Vittorio Emanuelle II (waar we uitzicht hadden op een prachtige rivier) en Vaticaanstad.

In de ochtend hebben we gewandeld door allerlei straatjes in Rome. In één straat waren allemaal dure merken te vinden, zoals Gucci. Daar heb ik wel even zitten kijken in de etalage, want die tassen van Gucci zien er allemaal echt onwijs mooi uit #lifegoals. Vervolgens zijn we naar het Pantheon geweest (ook iets wat je echt gezien moet hebben in Rome). Daarna zijn we gaan lunchen in een restaurantje recht tegenover het Pantheon; wat was dat een mooi uitzicht!

In de middag liepen we richting Ponte Vittorio Emanuele, waar we echt fantastisch uitzicht hadden over de rivier. Daar hebben we even gechillt in de zon; wat heerlijk was dat zeg! Vervolgens zijn we nog naar Vaticaanstad gegaan, waar de Paus net twee uur eerder zijn toespraak had gehouden (het was eerste Paasdag). En daarna moesten we haasten, want we moesten terug naar onze AirBnB om onze spullen te pakken en richting het vliegveld te gaan.

Al met al zijn we niet langer dan 48 uur in Rome geweest, maar we hebben wel onwijs veel dingen gezien. Zelf wil ik graag nog wel een keer terug naar Rome, want het was veel te kort om alles van de stad te zien. Ik had nog wel graag op een terrasje rustig cappuccino willen drinken of lekker chillen ergens in de zon. Maar nu wilden we juist heel erg veel zien, dus liepen we de hele dag rond. Maar of het leuk was? Dat zeker!

Ben jij weleens naar Rome geweest? Of zou je erheen willen gaan?

You May Also Like

11 reacties

 1. Wat een lieve foto met je vriend samen!
  En oh kwijl kwijl, zo mooi al die luxere tassen, vind het ook altijd heel erg leuk om de etalages te kijken.
  Het ziet eruit als twee heerlijke daagjes! <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke foto's! Ik ga in de zomer dus ik droom alvast even weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig. Ooit wil ik ook nog keer naar Rome!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehh in de Gucci etalage spot ik heel veel de Dionysus, wat een prachtexemplaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben nog nooit in Rome geweest, maar het lijkt me een indrukwekkende en mooie stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Wat ziet het er lekker zonnig uit :)
  Ik ben nog nooit in Rome geweest, maar het lijkt me wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat prachtig is het daar...
  Super mooie foto's meid.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh zo leuk! Ik ga eind juni naar Rome en als ik deze foto's zo zie krijg ik er echt heel veel zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige foto's! 2 dagen is inderdaad wel heel kort om Rome te kunnen zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige foto's! Rome is zo mooi, twee dagen is wel heel kort. Goede reden om weer te gaan. Zo te horen heb je veel mooie dingen kunnen zien in een korte periode

  BeantwoordenVerwijderen