Mijn plannen & doelen in de maand mei

by - mei 10, 2017


De laatste tijd blog ik erg onregelmatig; ik weet het. Ik ben namelijk momenteel ongelofelijk hard aan het werk aan mijn scriptie om alsnog te kunnen afstuderen eind juni. Maar soms heb ik even zin om te bloggen; net als nu. Daarom wil ik alsnog met jullie mijn plannen & doelen voor deze maand met jullie delen!

Keihard werken aan mijn scriptie
Oké, dit doel heb je misschien zien aankomen. Als je een vaste volger bent, weet je dat ik het ontzettend druk heb met afstuderen. Waar ik voorheen altijd drie artikelen per week postte, post ik de laatste maanden bijna helemaal niks meer. En de maand mei wordt niks anders: ik ga keihard aan de slag om alsnog mijn scriptie te kunnen halen. Ik had een klein beetje vertraging opgelopen en dat probeer ik nu alsnog in te halen. Ik moet nog héél veel interviews doen met bedrijven, dus daar ben ik nu vooral mee bezig, plus het opbellen en inplannen van die afspraken. Druk, druk, druk dus. Die deadline komt ook steeds dichterbij AND IT STRESSES ME OUT!

Iedere week 2x hardlopen
Met dit doel ben ik al goed bezig; ik loop al een aantal weken 2x per week hard! Ik had hiervoor twee jaar lang nooit serieus gesport en dat merkte ik echt aan mijn conditie die echt bagger slecht was. Bij het bedrijf waar ik afstudeer heb ik me ingeschreven om samen met collega's mee te doen aan een run van 5km. En dat bleek het juiste duwtje in de rug te zijn: want ik ben nu al wekenlang aan het hardlopen. Ik geloof dat ik nu al zes keer ben wezen hardlopen. En ik merk nu al ongelofelijk veel verschil met mijn conditie! Vooral toen ik laatst een sprintje moest trekken naar de bus ;) Hopelijk hou ik het de rest van mei ook vol en kan ik die run in 1x uitlopen.

2.500 volgers op Instagram
Iets wat ik de laatste tijd vaker doe dan bloggen is Instagrammen. Het is gewoon ongelofelijk handig wanneer je net zo druk bent als mij. Er is altijd wel even tijd in het weekend om een keer een foto te maken van je outfit i.p.v. een hele blogpost te typen. En doordat ik zo actief ben de laatste tijd en meer tijd in mijn foto's steek dan anders; merk ik het echt aan mijn volgers! Ik heb nu bijna 2.400 volgers en ik hoop dat ik eind mei het magische getal van 2.500 kan aantikken.

Zoveel mogelijk ontspannen
Naast alle hectiek van mijn scriptie en het hardlopen iedere week, MOET ik ook nog genoeg ruimte hebben voor ontspanning. Ik merk echt dat ik dat fysiek én mentaal gezien nodig heb met de dagelijkse stress die ik nu voel. Wanneer ik te veel doe, kan ik de volgende dag bijna niks meer omdat ik helemaal kapot ben. Dus: ik ga in mei zoveel mogelijk proberen te ontspannen. In het weekend wil ik zo min mogelijk verplichtingen hebben, ik moet op tijd naar bed blijven gaan, misschien een paar keer mindfullness doen in de week en me vaker afsluiten van social media.

Wat zijn jouw doelen deze maand?

You May Also Like

8 reacties

 1. Heel veel succes met je scriptie! You can do it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne doelen, en zo spannend met je scriptie! Heel veel succes <3
  En ontspannen daarnaast is zo belangrijk!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede doelen en ik hoop dat je ze gaat behalen. Heel veel succes met je scriptie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie doelen! Ik ga deze maand ook heel hard werken aan mijn afstudeerproject. Bloggen en Instagram schieten er daardoor wel bij in, maar dat is even niet anders. Wat ga je trouwens goed met je volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel succes met je scriptie! Yes you can!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes met je scriptie!! Daarna kun je nog meer ontspannen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie doelen heb je! Succes met je scriptie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat goed dat het hardlopen zo goed gaat! Inschrijven voor zo'n run is inderdaad een mooie stok achter de deur. Tof! :) Succes met je scriptie, you can do iiiiit. :D

  BeantwoordenVerwijderen