MY CURRENT WISHLIST - Zomer 2017

by - mei 16, 2017


De zomer is in zicht - hoewel dat nog niet zo voelt want we hebben de afgelopen maand vaker slecht weer gehad dan zon. Maar toch heb ik al aardig wat zomerkriebels: het festivalseizoen is weer begonnen, binnenkort ga ik een zomervakantie boeken en mijn garderobe heeft ook weer een opknapbeurt nodig. Daarom vond ik het weer eens tijd om een wishlist te maken!

Wat ik sowieso wil aanschaffen deze zomer is een wit jasje. Ik heb al een blauw spijkerjasje, maar daar zie ik iedereen al in lopen. Hoe tof is het dan om met een wit jasje aan te komen? :) Het enige nadeel is dan wel dat je alle vlekken gelijk ziet zitten, maar hé; hij is gewoon tof dus ik wil hem hebben. Daarnaast wil ik ook nog een zwart leren rokje hebben. Ik had er nog een van vorig jaar, maar die is een beetje te kort voor op bijvoorbeeld kantoor. Het leren rokje dat nu op mijn wishlist staat is veel netter, maar vind ik alsnog heel erg mooi. Beide items zijn trouwens van Esprit.

Het boek Ikigai gaat over de Japanse geheimen voor een lang, gezond en gelukkig leven. Ikigai betekent 'een reden van bestaan'. Volgens het boek heeft iedereen dat en is dat één van de geheimen voor een gelukkig leven. Het boek helpt je ook om dit te vinden en geeft daarnaast nog veel meer tips voor een langer en gezonder leven. Ik heb er al een aantal reviews over gelezen en ik word steeds nieuwsgieriger naar dit boek.

De parfum die hoog op mijn wishlist staat is Narciso Rodriguez - For Her. Ik heb in meerdere reviews gelezen dat het een hele poederige geur is en daar hou ik de laatste tijd enorm veel van! De parfum zelf wordt ook omschreven als een zinnelijke, mysterieuze, sensuele en elegante geur. De hartnoot bestaat uit muskus met een bloemig-fruitige, amberachtige en houtachtige accent. Klinkt goed, toch?

Als laatste staan een witte tas en een zomerhoedje ook nog op mijn wishlist. Allebei leuke accessoires om elke outfit mee op te fleuren. Vooral de zomerse hoed vind ik onwijs leuk voor aankomende zomer!

Welke items wil jij nog aanschaffen deze zomer?

You May Also Like

9 reacties

 1. Leuke items, zo'n rokje zou ik ook nog wel willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zwarte rokje vind ik leuk! En Ikigai is inderdaad interessant om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een wit spijkerjasje heb ik hier ook nog hangen, die ga ik zeker meer dragen met het mooie weer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe items zeg en dat witte spijkerjasje is erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie zomerse items! Vind de tas erg classy!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat zwart leren topje is echt zoooo leuk! Leuke wishlist <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw een hele leuke tas heb je uitgekozen! Leuke wishlist ook. Ik heb niet echt meer iets wat ik zou willen. Heb laatst een hele tas vol gewinkeld voor aankomende vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die hoed is echt perfect! Ik zoek er nog eentje voor de vakantie eigenlijk, haha!

  BeantwoordenVerwijderen