Weekly Journal #98 (XXL)- Een blogpauze & vliegen naar Rome

by - mei 01, 2017


Na ongeveer één maand (!) niet bloggen vond ik het weer eens tijd om een blog te schrijven. Wat heb ik dat gemist! En ik laat jullie gelijk in het eerste artikel zien wat mijn avonturen van de laatste tijd waren. Zo overnachtte ik in een hele schattige AirBnB in Rome, ging ik naar een escape room, kwam ik een super toffe bomberjack tegen en was ik super brak op Koningsdag. Kijk je weer mee?


Sinds ik deze witte trui van Maria Tailor heb gekocht, ben ik er onwijs blij mee! Hij is net wat anders dan andere truien door de franjes die eraan zitten. Love it! 


Voor mijn afstudeerstage ging ik mee naar de skybox in de Grolsch Veste (waar FC Twente voetbalt) want daar werden twee workshops gegeven voor studenten. Leuk om een keer zo'n workshop te volgen! En voor die tijd moest ik helpen met alles klaarzetten.


In het weekend ga ik er vaak op uit met mijn vriend. Vaak gaan we dan ergens koffie drinken of lunchen. Deze keer gingen we bij Extrablatt zitten waar ik een apfelstrüdel nam met vanillesaus, ijs en slagroom. Dat smaakte GOED!


Ook kocht ik deze toffe trui van Lofty Manner. Ik vind deze ook nog steeds erg mooi!


Tussen een lange stageweek door, ging ik eten bij La Cubanita met twee vriendinnen. Zij waren er nog nooit geweest, maar ik al een paar keer. Ik heb heerlijk gegeten die avond en we hebben ook even bijgekletst!


In het weekend ging ik naar de stad om wat te halen voor Rome. Ik had namelijk echt geen leuke shirtjes meer. Maar voor die tijd even een Instagram foto maken! :p


In de stad kwam ik deze roze bomberjack tegen bij CoolCat. Ik vond hem super gaaf, maar roze past op de een of andere manier niet bij mijn huidskleur. En ze hadden hem ook niet in blauw of in een andere kleur. Super jammer!


Voor mijn afstudeerstage gingen we doordeweeks dineren en daarna een escape room in. Super tof, ik had dat nog nooit gedaan!


En toen was het eindelijk zo ver: op naar Rome! Ik krijg altijd pas een 'vakantiegevoel' wanneer ik in het vliegtuig zit. Ik hou van dat gevoel!


Helaas kwam onze taxi niet opdagen toen we om 12 uur 's nachts geland waren in Rome. En rond dat tijdstip reed er ook geen bus, metro of iets anders... gelukkig konden we nog een andere taxi regelen! Maar we waren wel pas om 2 uur 's nachts in onze AirBnB...


Gelukkig was het wel een super schattige AirBnB! De ouders van mijn vriend waren er al, zij waren al een dag eerder gegaan. Dus alles was al geregeld en we konden zo naar bed.


In Rome hebben we een heleboel dingen gezien en ook was het ONWIJS mooi weer! Het was 24 graden en het zonnetje scheen bijna de hele tijd. Ik heb de zon in Nederland echt heel hard nodig als ik de foto's weer terug kijk...


Deze week komen er ook nog twee verslagen online van de dingen die ik gezien en gedaan heb in Rome. Het paste niet in één verslag haha. Be prepared voor een heleboel prachtige foto's van Rome!


En toen waren we weer terug in Nederland... dit weekend heb ik woensdagavond Koningsnacht gevierd in Enschede met vriendinnen. De dag erna houden we altijd een uitgebreid ontbijt (want mijn vriendinnen blijven altijd slapen, die wonen niet in Enschede) en dit keer gingen we ontbijten om 2 uur.


Daarna ben ik nog gaan douchen en heb ik mezelf 'mooi' gemaakt zo ver het kon, want ik had echt een mega kater... we gingen namelijk nog even de stad in voor het Koningsfestival. We hebben een beetje rondgelopen en een lekker patatje gegeten. Op de foto zie je onze brakke gezichten wel, haha.

Zo, tot zo ver mijn avonturen van de laatste tijd. Ik hoop dat ik de komende tijd het bloggen weer een beetje kan oppakken, want ik vind het super leuk om weer bezig te zijn met mijn blog!

En wees voorbereid op twee HELE mooie verslagen van Rome, haha!

You May Also Like

10 reacties

 1. Yummy eten bij La Cubanita, de garnalen kroketjes en inktvisringen zijn zo lekker daar. Rome is zo leuk! Daar ben ik vorig jaar geweest, heel tof

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's van je week! Tof dat je weer bent begonnen met bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb pas nog gegeten bij La cubanita, lekker eten daar! Ik ben alleen toch meer van van T zusje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat veel leuke foto's! Echt zo tof dat je naar Rome bent geweest, daar wil ik ook heel graag naartoe. En ik ben heel blij dat er weer artikelen online komen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, heerlijk naar Rome! Dat zou ik ook wel willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh wat super leuk dat je in Rome bent geweest, plus lacubanita is mijn favorite!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk jasje uit de Coolcat! Om één of andere reden ga ik daar nooit naar binnen, misschien moet ik er toch maar eens een kijkje gaan nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haaai welkom terug hihi! Goed op zn tijd een blogbreak hoor. Heb je af en toe nodig.
  Die apfelstrudel ziet er zo lekker uit <3 <3 ben ook dol op je Lofty Manner trui!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben ook eens in Rome geweest, het is er zo prachtig! Ik snap ook jou blog break. Ik zit er zelf ook echt in, een dip ofso. Soms heb j even tijd voor jezelf nodig en komt het vast van zelf weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een fijne artikel om te lezen meid..
  Mooie foto's weer..

  BeantwoordenVerwijderen