HOTSPOT - Rawsome Food Café

by - juni 29, 2017


Gisteren ging ik spontaan een dagje naar Arnhem om te shoppen. Mijn laatste dagen van mijn gratis ov-chipkaart zijn namelijk aangebroken aangezien ik mijn hbo diploma heb gehaald. En daar moet je dan maar even gebruik van maken, toch? In Arnhem kwam ik deze super leuke hotspot tegen! Op een klein plekje middenin het centrum van Arnhem kun je Rawsome tegenkomen. Dit eettentje bereid alles volgens de principes van 'raw food'. Super healthy, dus! En eenmaal binnengekomen zie je aan de linkerkant heerlijke snacks, smoothies, taarten en andere hartige en zoete tussendoortjes. Aan de rechterkant is het zitgedeelte wat er super schattig uitziet. 

Rawsome bereidt alleen natuurlijke, onbewerkte voeding. Tijdens de bereiding wordt het niet hoger verhit dan 42 graden. Voedingsstoffen zoals enzymen en mineralen worden hierdoor behouden. Ook is alles gluten- en zuivelvrij en worden er geen geraffineerde suikers gebruikt. Toen we eenmaal gesetteld waren, waren we ontzettend benieuwd naar de menukaart. Daar stonden allerlei salades, acaï bowls en gezonde lunchbroodjes op. Ik moet bekennen dat ik nog nooit eerder echt 'rauw' voedsel heb gegeten en dat ik nog nooit eerder in zo'n eettentje ben geweest. Hoewel de lunches me erg lekker leken, ben ik toch gegaan voor een mango cheesecake aangezien ik al geluncht had. En eerlijk? Die was onwijs lekker. Ik proefde niet eens dat hij zuivelvrij was en dat er geen geraffineerde suikers in verwerkt zaten. Het smaakte net zo goed als een 'gewone' cheesecake. 

Helaas hadden we weinig tijd en heb ik geen smoothie of een juice gehad. Maar als er ook zo'n hotspot in Enschede was, zou ik er zeker vaker te vinden zijn. Je hebt na het betreden van Rawsome namelijk echt het gevoel dat je ook daadwerkelijk healthy (en lekker) gegeten hebt. En er zijn ook héél veel heerlijke (gezonde) snacks te vinden. 

Nieuwsgierig geworden naar deze hotspot? Rawsome is gevestigd aan Brouwersplein 7 in het centrum van Arnhem. 

You May Also Like

2 reacties

  1. Wat ziet rawsome er gezellig uit! Ik ga hem zeker onthouden <3
    Liefs,
    Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heel leuk uit! Ik ken het tentje helemaal niet, terwijl ik best wel vaak in Arnhem kom.

    BeantwoordenVerwijderen