Dit zijn mijn plannen voor de zomervakantie

by - juni 27, 2017Oké, het is een spannende periode: vandaag mag ik mijn scriptie verdedigen en als alles goed gaat ben ik vervolgens helemaal afgestudeerd. Ondertussen zijn er veel meer dingen gaande dan alleen de afronding van mijn scriptie; zo heb ik een vakantie geboekt en is mijn zoektocht naar een fulltime baan gestart...

Where to start? Twee weken geleden heb ik mijn scriptie ingeleverd en deze mag ik dus vandaag verdedigen. Duim je voor me? Ik ben ontzettend zenuwachtig, want presenteren is niet echt mijn ding. Ik hoop dat ik daarna gewoon vol trots mag zeggen dat ik ben afgestudeerd.

Na deze lange periode van stress en doorbijten en de afronding van mijn scriptie ben ik echt wel even aan een vakantie toe. Ik voel me de laatste week eigenlijk best wel vermoeid. Ik heb nergens energie in en zelfs in leuke dingen (zoals mijn blog) heb ik gewoon geen zin. Ik voel gewoon dat ik er even tussenuit moet en dat ik even niets aan mijn hoofd wil hebben. En dat komt HEEL erg goed uit, want ik heb samen met mijn vriend een all inclusive vakantie naar Griekenland geboekt. We gaan twee weken lang in het zonnetje liggen op Corfu. We wilden eerst gaan eilandhoppen, maar we hebben toch gekozen voor één eiland. Corfu is best wel groot, dus er is veel te doen en te zien. En we kunnen ook met de boot naar een ander eiland toegaan.

En je zult misschien nu wel denken; wat ga ik na het afstuderen doen? Ga ik doorstuderen of ga ik werken? Ik mag nog niet veel loslaten, maar er bestaat een kans dat ik bij mijn afstudeerstage mag blijven werken. Daarnaast heb ik nog meer sollicitaties de deur uitgedaan op functies die mij echt onwijs tof lijken. Het zou zo kunnen dat ik ergens een fulltime functie krijg, maar een parttime functie is ook niet uitgesloten. Misschien zoek ik wel kleine opdrachten om naast die parttime functie ook nog meer te kunnen werken (zoals elke week een blog schrijven bij een magazine o.i.d.) en dat ik daarnaast bijvoorbeeld mijn eigen bedrijf ga starten of mij weer volledig ga storten op mijn blog. Ik heb nog geen idee, het ligt er allemaal aan of ik een fulltime of een parttime functie kan bemachtigen. 

De komende tijd hoop ik ook weer meer te bloggen. Zoals ik al zei, heb ik daar de laatste tijd nog niet echt de energie voor. Wel ga ik zeker weten veel blogs maken over Griekenland, wanneer ik weer terug ben. En ondertussen kun je natuurlijk alles waar ik me mee bezig hou checken op mijn Instagramaccount.

Ben jij weleens in Griekenland op vakantie geweest? Heb je misschien nog tips voor het eiland Corfu? Ik ben benieuwd, laat het me weten!

You May Also Like

12 reacties

 1. Wat spannend van het verdedigen van je scriptie! Heel veel succes!
  Ahhhh corfu!! Zo leuk! Daar ben ik vorig jaar met mijn lovie heen gegaan, ik heb artikels erover geschreven en volgens mij ook over vele highlights.
  Maar de hoofdstad (kerkrya) is erg leuk om te bezoeken, boottocht naar de blue lagoon, paleis van sisi, en het eiland paksos is ook echt allemaal een grote aanrader. <3

  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan me inderdaad nog herinneren dat je hierover geschreven hebt inderdaad! Bedankt voor de tips :)

   Verwijderen
 2. Wat heerlijk dat je straks lekker twee weken weg gaat, ultiem genieten na het harde werken! En heel veel succes nog met je verdediging, komt vast helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo, spannend! Heel erg veel succes!
  Veel plezier op Corfu, alvast. Ik ben op eindejaarsreis naar Griekenland geweest. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat spannend dat je vandaag je scriptie mag verdedigen, je doet het vast geweldig! En daarna kun je dus heerlijk naar Corfu gaan. Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me heel erg leuk. Ben benieuwd wat je allemaal gaat doen daar! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel succes met het verdedigen van je scriptie, ik duim voor je! Ik ben vorig jaar op Corfu geweest, echt een heerlijk eiland. Waar zit je? Ik zat in Acharavi (helemaal bovenaan het eiland). Het eten is goedkoop, de kust is prachtig en de mensen zijn heel lief. Ik vond het zelf super leuk om een paar dagen een auto te huren en het eiland rond te crossen, er zijn mooie stranden en ook Kerkyra is leuk voor een dagje. Verder gewoon heerlijk genieten! Ik wil dit jaar weer naar Griekenland maar welk eiland is nog even de vraag.. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij gaan naar Dassia! Een auto huren lijkt me ook wel een top plan! Dankjewel :)

   Verwijderen
 6. oh heerlijk dat het nu af is en ingeleverd is.. nu heel hard duimen! ik ga rondtrekken in Italië, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh zo spannend! Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hopelijk is het goed gegaan :) Zou mooi zijn! Fijn vooruitzicht, zo'n vakantie naar Griekenland. Ik ben ooit op Rhodos geweest, jaren terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn zo'n all inclusive vakantie! Geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, wat een heerlijk vooruitzicht, twee weken op vakantie! Ik wil ook heel graag nog eens naar Griekenland.

  BeantwoordenVerwijderen