NEW IN - Bloemetjesbikini van de H&M

by - juni 30, 2017Eerder gisteren ben ik wezen shoppen in Arnhem, omdat ik héél veel nieuwe zomerse kleding nodig had voor mijn vakantie in Griekenland. Lees: ik heb bijna geen bikini's/leuke shirtjes/rokjes of jurkjes meer. Gelukkig heb ik ENORM veel leuke zomerse kleding kunnen scoren!
Jullie zijn het vast wel met mij eens wanneer ik deze bikini omschrijf als 'enorm schattig'. Ik bedoel... kijk naar die leuke bloemetjes die erop staan! En de bikinitop is in de vorm van een bralette, wat er ook enorm cute uitziet. 

Waarom ik deze bikini gekocht heb? Ik heb een enorm te kort aan bikini's momenteel en dat ik al helemaal een ramp omdat ik binnenkort twee weken lang op vakantie gaan. En dat overleef ik natuurlijk niet met maar twee bikini's :) Ik was dus erg blij dat ik deze bij de H&M tegenkwam, waar ze trouwens nog meer super leuke bikini's hebben. Ik zit er trouwens ook aan te denken om eens een badpak te kopen, die zie ik de laatste tijd ook erg vaak voorbijkomen. Natuurlijk is een badpak niet erg handig wanneer je aan het zonnen bent, maar het ziet er wel erg fashionable uit, haha.

Wat vind jij van deze bikini?

You May Also Like

10 reacties

 1. Oh wauw die bikini is zo onwijs leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is super cute! Vind de print heel erg leuk <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke bikini! Zo'n leuk printje en dat randje is ook zo leuk. Cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke bikini, H&M heeft tegenwoordig zoveel leuk spul!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhh deze is zo ontzettend schattig! Wat een cutie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah girl deze is zoooo cute, echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw echt prachtig! Bloemetjes doen altijd goed. Helaas ben ik de mijne van H&M verloren op vakantie tijdens een storm. Dus misschien ga ik ook eens langs om te kijken voor een nieuw exemplaar.

  BeantwoordenVerwijderen