OMG! Ik ben bijna klaar met afstuderen

by - juni 09, 2017


Oké, de laatste keer dat ik een blog schreef kan ik me nauwelijks herinneren. Maar wat heb ik dat gemist zeg! Ik opende net weer het venster van mijn eigen blog en ik kan nauwelijks geloven dat ik er zo'n lange tijd niet naar gekeken heb. In deze blog leg ik jullie uit wat ik allemaal gedaan heb in de tussentijd.

Mijn vaste volgers weten het wel; ik ben bezig met afstuderen. Het laatste halfjaar heb ik dan ook keihard gewerkt om straks dat papiertje in mijn handen te hebben. En nu ben ik echt BIJNA KLAAR. Volgende week maandag moet ik mijn scriptie definitief inleveren. Dat betekent voor nu nog heel veel schrijfwerk. Gelukkig heb ik vorige week goede feedback gekregen en moet ik nu alleen nog heel veel herschrijven en overal één geheel van maken. Ik was trouwens echt onwijs zenuwachtig voor dat feedbackmoment, ik bedoel ik was net 1,5 week klaar met het verzamelen van resultaten en in die 1,5 week heb ik alle interviews uitgeschreven en meer dan de helft van mijn scriptie getypt. Ik kon er ook helemaal niet meer naar kijken, ik was er eigenlijk al helemaal klaar mee.

Maar echt, de laatste tijd ben ik heel hard bezig geweest. Ik kan me de laatste tijd dat ik een weekje vakantie had ook niet meer herinneren. Dat moet voor mijn scriptie geweest zijn (tussendoor ben ik wel naar Rome geweest voor twee dagen maar echt uitrusten kun je dat niet noemen). En de laatste tijd zit ik natuurlijk de hele tijd met mijn scriptie in mijn hoofd, ook in het weekend denk ik er de hele tijd aan... maar dat is gelukkig ook bijna verleden tijd, aangezien ik hem over een week helemaal definitief inlever! I can't wait.

Voor de zomervakantie heb ik al één ding waar ik enorm naar uitkijk: mijn vakantie naar Griekenland! Ik ga met mijn vriend en we hebben ook nog niet geboekt, maar dat gaan we zeker binnenkort een keer doen. En we willen ook lekker lang gaan en ik zie mezelf al helemaal voor me op het strand, in de zon, genietend van twee weken vakantie. Ik kan trouwens ook niet wachten om mijn blog en Instagram weer op te pakken, want de laatste tijd heb ik die twee dingen ook een beetje laten liggen.

Voor deze week is het nog wel even knallen: ik wil alles goed voor elkaar hebben zodat ik straks met een mega goed cijfer mijn hbo diploma in handen kan nemen... duim je voor me? :)

You May Also Like

10 reacties

 1. Ik duim mee! Heel erg veel succes en alvast veel plezier in Griekenland!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zet hem op meis! Heel veel succes met de laatste loodjes ;) Straks lekker genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je goede feedback hebt gekregen. Ik kan me herinneren dat ik dat feedbackmoment ook heel spannend vond. Het zit toch redelijk dicht op het daadwerkelijke inlevermoment. Succes met de laatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeeel veeel succes nog! en geniet lekker van je vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent zoooo goed bezig! Ga zo door:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel succes nog! En ook zo spannend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yayy las vandaag dat je je scriptie hebt ingeleverd! Geniet vooral even van het 'helemaal niks doen' nu!

  BeantwoordenVerwijderen