Weekly Journal #99 (XXL) - Eerste hardloopwedstrijd ooit & mijn verjaardag vieren

by - juni 13, 2017


Het is al een lange tijd geleden dat ik een Weekly Journal maakte, vandaar dat er vandaag SUPER veel foto's in deze diary zitten! Maar dat is helemaal niet erg hoop ik. De afgelopen weken ben ik naar heel veel festivals geweest, heb ik mijn eerste hardloopwedstrijd ooit gelopen en vierde ik mijn verjaardag! Ik kocht een nieuw blousje bij de Only hoewel ik eigenlijk op zoek was naar een broek. Ach ja, hij is in ieder geval erg mooi haha! 


Klaar om naar het Stoer Voer festival te gaan; die avond was het ontzettend warm dus koos ik ervoor om mijn spijkerrokje aan te doen. 


Al snel viel mijn oog op de nacho's, die ik eigenlijk altijd wel neem wanneer ik naar een foodtruck festival ga. Die zijn altijd wel lekker! 


Mijn vriend nam deze witte chocolade cheesecake. Ik hou zelf niet zoveel van chocolade, maar ik proefde hem toch en deze was echt mega lekker. 


De rest van de week heb ik geen foto's gemaakt, behalve weer op een zaterdag. Op zaterdagmiddag ging ik lunchen met een vriendin die ik al heel erg lang niet gezien had. Ik nam een broodje carpaccio. 


Daarna ging ik met andere vriendinnen op pad naar Hengelo, omdat daar het BAM festival was. Ik was er nog nooit geweest, maar er hing een hele leuke sfeer. De muziek was niet echt iets waar ik zelf voor zou kiezen, maar het is nooit verkeerd om nieuwe muziek te luisteren! 


Op het festival stonden ook een aantal foodtrucks, waaronder deze. Voor je neus werd een hamburger voor je klaargemaakt, waardoor ik NOG meer honger kreeg...


... maar hij was ook echt verrukkelijk! Er zaten ook harde stukjes ui in, waardoor het een hele knapperige hamburger was.  


De rest van de week heb ik weer nauwelijks foto's gemaakt, haha. Doordeweeks zat ik voornamelijk aan mijn scriptie te werken. Op zaterdag ging ik even de stad in, want ik ging later die dag naar Freshtival en daar had ik wat nieuwe shirtjes voor nodig. Dit had ik gekocht! 


En daarna was het tijd om naar Freshtival te gaan! Ik moet hierbij even het feit noemen dat ik hier een ander shirtje aan heb haha. 


Op zaterdag en zondag ben ik naar Freshtival gegaan, het was voor het eerst dat het het hele weekend werd gehouden. En ja, ook in deze reuzenrad ben ik geweest en dat was gaaaaf! 


Heerlijke pizza's! Al betaal je daar omgerekend evenveel voor als een hele pizza... maar gelukkig smaakte het iets beter wanneer je op een festival staat. 


We hadden echt mega mazzel met het mooie weer. 


Nog even een foto met zijn allen! 


Omdat ik zondag jarig was (op Freshtival) kreeg ik deze lieve macarons de volgende dag van mijn zus! Vooral de smaak vanille was erg lekker :)


Op maandagavond vierde ik mijn verjaardag met mijn vriend en dit was mijn outfit of the day :)


Ik kreeg nog een heel lief cadeautje van mijn vriend; we gaan samen een weekend weg naar een hotel naar keuze! :) Daarvoor gaf hij me eerst wat hints over wat het cadeau zou kunnen zijn haha. 


Vervolgens gingen we naar Happy Italy en daar namen we beiden een pizza met salami, mozzarella en pesto. Yummy! 


En alsof dat nog niet genoeg was, namen we deze pizza met mascarpone en verse aardbeien als toetje. Op zich wel lekker, maar nadat we al een hele pizza hadden opgegeten, zaten we al snel vol. Gelukkig mochten we hem naar huis meenemen! 


Op donderdag liep ik samen met collega's van het bedrijf waar ik afstudeer de Kennispark Vitaal Run. Dit was een hardloopparcours van 5km en tussendoor moest je nog allemaal opdrachten doen. Na het eind - en het was wel even flink doorbijten want het was mega warm - kreeg ik deze medaille. 


Het weekend er na vierde ik mijn verjaardag met vrienden en vriendinnen. Van die avond zelf heb ik geen foto's gemaakt, maar dat geeft maar weer aan dat het heel gezellig was haha. Ik kreeg hele leuke cadeautjes, waaronder dit boek 'Hygge'. Lijkt me een onwijs interessant boek om te lezen! 

Zo, dan zijn we al een heleboel foto's verder! Gisteren heb ik mijn scriptie ingeleverd en vandaag ben ik weer op kantoor, want ik moet er nog officieel tot eind juni stage lopen. Gelukkig duurt dat niet zo lang meer en ik hoop dat ik snel kan genieten van mijn vakantie (die ik nog moet boeken). 

You May Also Like

8 reacties

 1. Wat een heerlijk eten & super leuke nieuwe shirtjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn overzicht, alweer! Hygge staat al erg lang op mijn leeslijst. Goh, ja, festivaleten is inderdaad erg duur, maar het smaakt wel goed, zo tussen alle drankjes door! :'D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke weken <3 Je nieuwe geshopte shirtjes vind ik heel erg leuk!
  En wat een lief cadeau van je vriend, cute!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh lekker die zoete pizza, binnenkort maar eens proberen! En wat een leuke verassing voor je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's �� en alsnog gefeliciteerd��

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk overzicht en nogmaals gefeliciteerd! :) Klinkt alsof je een beetje hebt kunnen ontspannen na alle afstudeerstress.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh wat komt er veel lekker eten voorbij zeg! Mijn favo smaak macaron is toevallig vanille haha, superlekker altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke outfitjes heb je altijd aan! En heerlijk al dat eten en vrienden!

  BeantwoordenVerwijderen