Een dag uit mijn leven

by - juli 28, 2017


Vandaag laat ik jullie een dag uit mijn leven zien. Ik heb vakantie, dus daar geniet ik vandaag ook even van. Ik ga naar een nieuwe hotspot in Enschede met Denise, werk aan mijn blog en ga 's avonds ook nog even het terras op met een vriendin. Kijk je mee?


Tijd voor ontbijt! Ik was om 9 uur wakker, maar ik sliep nog uit tot 10 uur. Ik maak een ontbijtje van deze mix van amandelen, rozijnen en chocolade. Erg lekker met Griekse yoghurt :)


Nadat ik mijn ontbijt op heb en andere blogs heb gelezen doe ik even wat yoga oefeningen. Ik heb een tijd geleden allemaal oefeningen voor beginners uitgeprint en die gebruik ik nu af en toe. Ik heb vandaag hele erge spierpijn, want ik ben gisteren met mijn moeder in de sportschool geweest en die avond ervoor heb ik hardgelopen. Gelukkig helpen de yoga oefeningen een beetje om de spieren weer wat losser te maken. 


Daarna ga ik aan de slag voor mijn eigen blog. Ik moet nog twee artikelen af maken voor twee samenwerkingen en daarnaast heb ik volop inspiratie voor nog een paar artikelen. Dit artikel over make-up producten van Max Factor kwam gisteren online. 


Erg lang heb ik niet om te werken aan mijn blog, want ik moet me klaarmaken. Ik doe mijn nieuwe peplum shirtje aan dat ik bij de Only heb gekocht. 


Ik heb afgesproken met Denise, maar uiteindelijk kom ik veel te laat. Ik dacht dat ik mijn fiets thuis had staan, maar die bleek nog op het station te staan. Dat werd dus lopen! Uiteindelijk kom ik met Denise aan bij Fantosti's, een lunchroom in Enschede dat net open is gegaan. 


Ik bestel een panini met brie en cranberrycompote en Denise gaat voor een panini met chocoladepasta, banaan en marshmallow. Over deze lunchroom komt nog een apart artikel online binnenkort. 


Nadat we hebben gelucht, ga ik met Denise nog even de stad in. Bij de Douglas zie ik allemaal prachtige producten, maar ik koop uiteindelijk niks want ik heb niet per se iets nodig.


Vervolgens ga ik weer naar huis om even te chillen en avond te eten. Daarna ga ik douchen en maak ik me weer klaar, want ik ga die avond nog even het terras op met een vriendin!Die avond heb ik heel veel zin in Liefmans, dus dat drink ik de hele avond door. Ondertussen kletsen we bij en bestellen we nog een aantal nacho's. Later op de avond komt mijn vriend ook langs met twee vrienden. Het was een hele gezellige avond waarbij ik helaas niet meer foto's heb gemaakt haha :)

Vond jij het leuk om een dag uit mijn leven te zien? Natuurlijk heb ik nu vakantie en is het eenmaal wat leuker voor mij om zoiets te maken. Maar als jullie het vaker willen zien, kan ik dat wel eens doen in het weekend. Laat het me weten! 

You May Also Like

10 reacties

 1. Ik vind het altijd leuk om een beetje mee te spieken, hihi ;) Heerlijk zo'n vakantiedagje. Die nacho's zien er ook mega lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd leuk om mee te kijken in het leven van iemand anders :) Wat lekker dat je vakantie hebt! Ik moet helaas nog even wachten, eind augustus ben ik pas een weekje vrij. Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dag! Wat ziet de lunch er heerlijk uit <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zei gisteren nog tegen mijn man dat we eens bij Fantosti's moeten gaan eten, lijk me een heel leuk tentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fantosti's (de naam alleen al!) lijkt me echt een leuke hotspot! Ga ik zeker een keertje heen als ik weer in Enschede ben :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die krullen staan je super!😍

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om zo'n blogje te zien! Liefmans is zooo lekker, drink ik ook vaak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind dit soort posts altijd erg leuk! Even lekker binnengluren, hehe. Die panini's zien er zo ontzettend lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen