Griekenland #1 - Aangekomen in het hotel & naar Corfu stad

by - juli 22, 2017


Twee weken geleden stapte ik in het vliegtuig naar Griekenland, waar een vakantie van twee weken op mij stond te wachten. En natuurlijk laat ik jullie alles zien wat ik daar heb meegemaakt! In dit eerste artikel laat ik jullie een paar kiekjes zien van de omgeving van Dassia (waar ons hotel zat) en van Corfu stad. 
Toen we aankwamen in het hotel, kon ik eerst mijn ogen niet geloven. Ik bekijk natuurlijk van te voren altijd foto's van het hotel, maar als je er dan daadwerkelijk bent, dan pas krijg je pas écht een goede indruk. Wij verbleven trouwens in het Magna Graecia hotel, een groot hotel in Dassia en we hadden een all inclusive verblijf geboekt. Ik verbaasde me eerst over het feit dat het hotel twee zwembaden had (en niet één), want dat had ik dus verkeerd gezien haha. Ons appartmentje had uitzicht op een van deze zwembaden en dat gaf ons een heel mooi uitzicht!

De eerste dagen hebben we niet veel gedaan dan chillen bij het zwembad van het hotel - of aan het strand liggen in Dassia. Op het strand hebben we Malibu Summer beach club opgezocht (dat scheen een hele toffe plek te zijn). En daar kon je voor €10,- twee ligbedden en een parasol 'lenen' voor een dag. Dat was heeeeerlijk!

Een paar dagen later zijn we naar Corfu stad geweest. Vanaf Dassia was dat zo'n 20 minuten rijden met de bus (die ook nog eens stopte voor ons hotel). Het was enorm warm om in de stad rond te lopen (het was geloof ik zo'n 34 graden) maar het was érg mooi om te zien. We zijn nog wezen lunchen bij Earth Café, een lunchroom waar je heel erg lekker én gezond kon eten. Die dag zijn we al snel weer naar het hotel gegaan om daar in het zwembad te plonzen. 

In de volgende twee artikelen neem ik jullie mee naar de rest van onze avonturen in Corfu! 

You May Also Like

6 reacties

 1. Wauw dat ziet er prachtig uit daar! Mooie foto's heb je gemaakt. Helaas is mijn vakantie al even eer voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's! Dat witte jurkje die je draagt vind ik super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er super mooi uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit! Ik was vorig jaar op Corfu en vond het ook een heel leuk eiland. Corfu-stad was inderdaad super druk maar wel iets wat je gezien moet hebben, vond ik. Ben benieuwd naar de rest van je foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige foto's! Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het zier er heeeeelijk uit! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen