Een rustig & relaxed weekend

by - augustus 14, 2017


Afgelopen weekend ging ik er samen met mijn vriend even tussenuit om de drukte te vermijden. Even lekker de natuur in en een lange wandeling maken. Even helemaal niets. Ik vind het heerlijk om er in het weekend op uit te gaan; op zoek naar avontuur om even de dagelijkse beslommeringen te vergeten.

De laatste paar weken gebruik ik de zondag om even op adem te komen. Even de natuur in, een wandeling maken of picknicken en dan genieten van de rust om mij heen. Zo ook dit weekend, toen ik samen met mijn vriend naar het Buurserzand ging. Tijdens de wandeling was er zelfs een stuk waar je tussen de koeien stond en ze bijna kon aanraken (dat heb ik toch maar niet gedaan, haha). 

De komende week moet ik weer fulltime werken en dat is toch wel even wennen. Elke dag rond dezelfde tijd opstaan en elke dag rond dezelfde tijd thuiskomen. Nu heb ik wel een goed ritme, maar soms mis ik toch wel de vrijheid om bijvoorbeeld even langer in bed te liggen of doordeweeks een middagje voor mezelf te hebben. Ach ja, gelukkig heb ik het weekend altijd nog waarin ik bij kan komen. En dat heb ik dit weekend weer heerlijk gedaan! :) 

Hoe was jouw weekend? 

You May Also Like

10 reacties

 1. Ik snap wel dat het heel erg wennen is! Nu hecht je nog meer waarde aan het weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is zeker wennen!! Lekker zo'n dagje niks..en Buursezand is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah heeerlijk, toevallig ben ik gisteren in het weekend ook lekker de natuur ingedoken in het bos; echt even fijn om tot rust te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk even de natuur in! Dat heb ik soms ook. Begrijp t goed dat je wel moet wennen aan dat ritme. Heb ik ook heel erg moeite mee gehad toen ik van school kwam. Nu zit ik weer op school en moet zeggen. Soms dat ene middagje vrij is soms zo lekker inderdaad. You go girl:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk! Mijn vriend en ik hebben ook de zondag als QT en chilldag benoemd! We gaan altijd lekker wandelen, ergens wat eten en drinken, series kijken, sporten, boekjes lezen.. allemaal dingen om je hoofd leeg te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies, dat dus! Zondags ga ik ook altijd iets met mijn vriend doen, met de intentie om even heerlijk te ontspannen :)

   Verwijderen
 6. Wat lijkt me dat heerlijk! Inderdaad even heerlijk ontspannen in het weekend. Zou ik ook heel graag willen. Helaas lukt me dit vrijwel nooit door de combinatie van school en werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ah wat lekker zeg, even ontspannen en genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijne weekendje had je gehad meid..
  Leuke foto's meid..

  BeantwoordenVerwijderen

 9. I have been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Reading this information So i'm glad to express that I have a very good uncanny feeling I found out exactly what I needed. I most indisputably will make certain to don?t disregard this website and give it a look regularly. outlook 365 sign in

  BeantwoordenVerwijderen