HOTSPOT - Fantosti's in Enschede

by - augustus 02, 2017


Het was puur toeval dat ik wist dat Fantosti's zijn deuren zou openen in Enschede én ik dezelfde dag met medeblogger Denise had afgesproken om te lunchen in de stad. Dat kwam mooi uit, want we konden gelijk deze hotspot proberen om te kijken of het een tof plekje is!Fantosti's is vanaf 26 juli geopend en het is gevestigd middenin het centrum van Enschede. De luchspot is goed te bereiken. Als je aan het shoppen bent in Enschede, kun je er snel heen wandelen om er even te gaan lunchen.  Er staat een klein terrasje buiten, dus wanneer het mooi weer is kun je ook nog heerlijk buiten zitten en genieten van je tosti. 

Maar wat staat er allemaal op het menu? Fantosti's biedt voornamelijk tosti's, panini's en smoothies aan. En daar zitten aparte combinaties tussen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een tosti met nutella/banaan/marshmallows of een tosti met brie en cranberrycompote. Dat zijn combinaties die ikzelf nog nooit gegeten heb, des te leuker om dat dus bij deze hotspot wél uit te proberen. De rest van de combinaties zijn combinaties die iedereen al wel gewend is, zoals een tosti met salami/mozzarella of een tosti met zalm/kruidenkaas en dille. Alsnog zijn dit natuurlijk super lekkere combinaties! 


Denise en ik gingen natuurlijk voor de 'apartere' combinaties die op de menukaart stonden. Ik ging voor een panini met brie/cranberrycompote (een soort jam). En Denise ging voor een panini met nutella/banaan en marshmallows. Ik had daarbij trouwens een smoothie met mango/kiwi en Denise een smoothie met banaan/aardbei.

Ik moet zeggen dat ik de combinatie van brie met jam erg lekker vond! Toen ik het zag staan op de menukaart dacht ik al; hé, dat zou best lekker kunnen zijn. Het enige minpuntje vond ik, is dat het broodje een beetje saai opgediend werd. Ze hadden er best iets als een salade of iets anders er bij konden doen, zodat je echt het gevoel had dat je er even uitgebreid kon lunchen.


Het interieur zag er ook erg leuk uit, hier was zeker aandacht aan besteed. De kleuren blauw en geel kwamen steeds terug en dat maakte het geheel ook erg vrolijk. Kort samengevat vind ik dat als je een keer in Enschede bent, je zeker Fantosti's even moet bezoeken. Het is een schattige hotspot met tosti combinaties die je zeker een keer moet uitproberen! Ook geeft de website van Fantosti's aan dat ze iedere week nieuwe combinaties hebben. 

Je kunt Fantosti's vinden aan de Zuiderhagen 36 in Enschede. Ga jij deze hotspot een keer bezoeken?

You May Also Like

9 reacties

 1. Jum dat ziet er lekker uit! Wat een aparte combinaties. <3
  Jammer inderdaad dat het een beetje saai werd opgediend.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk concept! In Nijmegen zit sinds kort ook een tostibar en wil het ook nog eens uitproberen! Ben dol op tosti's haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat interieur, helemaal m'n ding! Ahh, liefde voor brie! :-D Misschien jammer dat het wat 'saai' werd opgediend, maar voor die garnituur zou je natuurlijk wel weer meer betalen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, hier ga ik zeker een keer naar toe! Zag het toevallig van de week op Facebook voorbijkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er leuk uit, beetje te ver voor mij helaas! ik hou onwijs van brie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had er al meer over gelezen, en ik wil er binnenkort graag een keer naar toe. Ik ben gek op tosti's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt erg lekker maar het bordje ziet er inderdaad wat kaal uit. Naja, het is wel echt wat you see is what you get ;)

  BeantwoordenVerwijderen