Mijn overnachting in een lodge van Villa Vennendal

by - augustus 21, 2017


Mijn vriend en ik vinden het onwijs leuk om in een hotel te overnachten. Daarom hebben we in de tijd dat we samen zijn ook al heel vaak in een hotel overnacht. Dit weekend hadden mijn vriend en ik 1,5 jaar en hoe konden we dat anders vieren dan in een hotel? We hadden online naar bijzondere overnachtingen gekeken en daarbij viel dit hotel ons op; we konden namelijk in een vrijstaande logde overnachten!

Het was heerlijk om even een weekendje weg te zijn, ook al was het maar voor één nachtje, haha. Ik keek er daarom ook al een paar weken naar uit. Al eerder hadden we online gezocht naar een bijzondere overnachting. We wilden eigenlijk wel wat anders dan een standaard hotel (al kan dat natuurlijk ook érg lekker zijn). We kwamen uit bij dit hotel, Villa Vennendal. Het is een landgoedhotel in Nunspeet, gelegen in de Veluwe. 

Wij hadden een vrijstaande lodge, wat eigenlijk een hotelkamer was maar dan midden in de natuur. Als je de deuren opendeed, zat je eigenlijk al midden in het bos. Best tof! Helaas was het een beetje koud weer en hebben we van het terras geen gebruik gemaakt. 

In de avond zijn we naar Harderwijk gegaan, dat was zo'n 15 minuten rijden. Daar zijn we naar een restaurant gegaan en hebben we daar op het terras gezeten in de zon. Geluksmomentje! Het toetje was daar trouwens enorm lekker, ik had een crème brûlée met vanilleijs en slagroom en mijn vriend had tiramisu. Dat was serieus het lekkerste toetje wat ik ooit gegeten heb! Na het eten hebben we nog even rondgewandeld aan het strand in Harderwijk en daarna zijn we teruggegaan naar het hotel om even te zwemmen in het zwembad (waar ik geen foto's van gemaakt heb). 

In de ochtend was het tijd om te ontbijten en daar kan ik zó naar uitkijken, omdat ontbijten in een hotel altijd heerlijk is. In Villa Vennendal was dat niks anders: het ontbijt was onwijs lekker. Na het ontbijt moesten we onze spullen weer pakken en zijn we nog wezen wandelen in de Veluwe. 

Overnachten in een lodge was best knus en gezellig, ik kan het echt aanraden! Heb jij weleens in een bijzonder hotel overnacht? 

You May Also Like

13 reacties

 1. Wat leuk zo'n schattig huisje! Super leuk <3
  Heerlijk een nachtje weg.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh wat heerlijk! Deze ga ik onthouden, want ik ben ook altijd op zoek naar speciale overnachtingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dat er heeerlijk uit zeg; echt een cute huis ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat moet dat fijn en leuk zijn geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat tof, wat een mooi plekje zeg! Heel tof dat je dan toch je eigen stekje hebt, een hotel voelt toch altijd anders aan met allemaal mensen boven, naast en onder je. Toffe lodge!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige omgeving! Daar zou ik met plezier overnachten. Goed dat jullie ervan genoten hebben.
  Mijn vriend en ik hebben onlangs overnacht in het Efteling Hotel. Dat vond ik toch ook wel bijzonder. :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah leuk zeg! Ik ben eigenlijk überhaupt nog nooit in de Efteling geweest haha :)

   Verwijderen
 7. Klinkt als een heerlijk weekendje! Genieten hoor. En zo'n lodge ziet er supertof en knus uit. Gefeliciteerd nog met jullie 1,5 jaar samen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog gefeliciteerd! Wat ziet dit er allemaal mooi uit zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk hotelletje!
  Super leuk dat jullie het 1,5 jaar samen op deze manier hebben gevierd :-)

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah wauw, dit zit er leuk uit! Ik ga dit even noteren haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat ziet er zo knus en mooi uit! Heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen