Outfit of the Day - Seashells

by - augustus 18, 2017


Een enkelbandje met schelpen stond al zéér lang op mijn wishlist. En nu heb ik er eindelijk een! Ik zette hem - samen met twee andere enkelbandjes - op de foto met Anouk. Het is alweer een tijdje geleden dat we deze foto's hebben gemaakt, maar ik wilde ze toch nog even aan jullie laten zien!


De enkelbandjes komen van Rebellious en ze zijn handgemaakt. Ik ben er erg blij mee, want ik vind ze lekker zomers en ze staan ook erg 'avontuurlijk'. Ik vind het een leuke toevoeging aan elke outfit, ook wanneer je een enkelbandje los draagt. Maar gelukkig staan ze alle drie ook super leuk bij elkaar! 

De foto's zijn gemaakt door Anouk Hemmink. Een tijdje geleden kreeg ik een bericht op Instagram van haar met de vraag of ik een keertje wilde shooten. Natuurlijk wil ik dat! Zo kon zij mooi haar portfolio uitbreiden (wat écht een aanrader is om te bekijken, zie haar website) en had ik deze leuke foto's voor op mijn blog :) Ik vind dat ze echt onwijs mooie foto's gemaakt heeft en ik heb ook een leuke middag met haar gehad. 

De laatste tijd spreek ik trouwens vaker af met meiden uit de buurt die ik heb leren kennen via Instagram, super leuk! Het is altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen, vooral wanneer het klikt omdat je dezelfde interesses hebt (en meestal is dat ook zo door het bloggen of Instagrammen). Anyway, ik ben wel benieuwd wat jij vindt van deze enkelbandjes én de foto's die Anouk van mij heeft gemaakt. Tell me! 

You May Also Like

11 reacties

 1. Ah ik vind dat soort bandjes zo leuk! Verliefd op de leuke schelpjes.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa, leuke foto's zeg Maaike!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een leuke outfit! Vind die enkelbandjes het echt afmaken en eigenlijk past de hele outfit gewoon zo goed bij elkaar. Heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! Ik ben ook helemaal into de enkelbandjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit! Ik vind je shirtje heel leuk gecombineerd met het enkelbandje. Leuk dat het kant in het enkelbandje terug komt.

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke foto's en enkelbandjes! Ik heb er deze zomer eentje van 'zilver' gekocht, maar eentje met schelpjes lijkt mij ook nog leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind zo'n enkelbandje zo leuk altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een leuke outfit, die enkelbandjes zijn echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen