Vandaag begint mijn nieuwe avontuur...

by - augustus 01, 2017


Mijn vakantie is véél te snel voorbij gegaan. Hoewel ik een hele maand vakantie heb gehad, kan ik nog steeds niet geloven dat deze nu al tot zijn eind is gekomen, haha. Vandaag is het namelijk tijd voor een nieuw avontuur: ik begin als Junior Online Marketeer! 

Het is natuurlijk niet leuk dat mijn (zomer)vakantie nu is afgelopen. Maar ik kan wel zeggen dat ik een super toffe vakantie heb gehad. Ik heb twee weken lang in een all inclusive hotel in Griekenland gezet en daar heb ik serieus de mooiste vakantie van mijn leven gehad. Ik heb er ook een aantal artikels over geschreven (zie hier, hier en hier). Na Griekenland had ik ook nog twee weken vakantie over, en dat heb ik goed gevuld met het bijkletsen met heel veel vrienden en vriendinnen. 

En nu is het dus tijd om met mijn nieuwe avontuur te beginnen: ik ga fulltime aan de slag als Junior Online Marketeer. Ik weet gelukkig al waar ik precies kom te werken, want het is bij mijn afstudeerbedrijf waar ik aan de slag kan. Maar toch: ik krijg meer verantwoordelijkheid nu ik geen stagiair meer ben en het is natuurlijk gewoon 40 (!) uur per week natuurlijk. 

Omdat ik fulltime ga werken, ga ik natuurlijk minder tijd overhouden om aan mijn blog te werken. Dat vind ik stiekem wel jammer, want het is mijn favoriete hobby. Ik heb de laatste weken van mijn vakantie wel gebruikt om een aantal artikelen vooruit te schrijven, maar ik wilde het niet te erg forceren. Hierdoor heb ik voor de komende drie weken artikelen geschreven. Ik ga er naar streven om twee artikelen per week online te zetten. Het kan ook zo zijn dat er in een week maar één artikel online komt of zelfs geen een. Ik wil mezelf niet te veel pushen natuurlijk en ik moet het allemaal nog maar zien. Wel heb ik de laatste tijd enorm veel inspiratie voor blogposts, dus ik hoop dat dat zo blijft. 

Ook heb ik nog een aantal leuke dingen in de planning staan, waar ik nu al naar uit kijk (zo blijft fulltime werken in ieder geval leuk haha). Halverwege augustus zijn mijn vriend en ik 1,5 jaar bij elkaar. Dit gaan we vieren met een leuke overnachting in een hotel of een vrijstaande lodge. Daarnaast ben ik ook nog van plan om met twee vriendinnen in oktober een stedentrip te maken. Waar we heengaan weten we nog niet, maar het wordt zeker super leuk! 

Heb jij nog zomervakantie of moet je, net als mij, binnenkort ook weer aan de slag?

You May Also Like

8 reacties

 1. Wauw, wat gaaf zeg! Héél veel plezier bij je nieuwe baan. <3 wat worden we allemaal toch zo volwassen hé haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Heel erg veel succes vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel succes met je nieuwe uitdaging!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat spannend! Heel erg veel succes met je nieuwe baan. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb helemaal geen zomervakantie! Heel veel succes met je 'nieuwe' baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat onwijs spannend allemaal! Ik hoop dat je een fijne eerste dag hebt gehad! Zelf heb ik sinds 2 maanden mijn eerste echte fulltime baan. Ik vond het ook best wennen, maar ook heel erg leuk. En het leuke is dat mijn werk en het contact met collega's mijn inspiratie alleen maar heeft aangewakkerd :) Hopelijk is dat bij jou ook het geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel succes! Fijn dat het op een bekende plek is! En maak je geen zorgen over het aantal blogs per week. Een fulltime baan is best even wennen, namelijk!

  BeantwoordenVerwijderen