Mijn eerste indruk van de Get It All producten van NYC

by - september 01, 2017


I love het uitproberen van nieuwe producten. Qua make-up heb ik altijd standaard producten die ik dagelijks gebruik dus daar kan wel het een en het ander aan veranderen (mits ik natuurlijk fijne producten vind die mijn standaard producten kunnen vervangen). In een perspakketje zaten deze producten van NYC en natuurlijk was ik er onwijs benieuwd naar! 


In het perspakketje zaten drie kleuren lipsticks uit de 'Get It All' collectie van NYC, drie kleuren foundationsticks die ook uit deze collectie komen en een lichtroze blusher. Looking good, right? Ik was vooral benieuwd naar de foundationsticks; want ik heb tot nu toe alleen nog maar vloeibare foundation of mousse foundation gebruikt.


Laat ik gelijk maar vertellen dat ik deze lichtroze kleur blush echt GEWELDIG mooi vind. Ik hou van subtiele kleuren blush, vooral omdat ik al snel de 'barbie' look krijg wanneer ik roze blusher op doe. Te veel is nooit goed, maar ook al doe ik weinig blusher op; het ziet er al snel niet natuurlijk meer uit. 

Deze cheek glow powder in de kleur 649 prospect park rose is daarentegen super subtiel. Misschien is die voor jou iets té subtiel; maar voor mij is hij perfect. Hij heeft niet fantastisch veel pigment, maar het is genoeg voor mij om mijn jukbeenderen een zachte, roze kleur te geven. Ik ben overigens vergeten om foto's te maken waarbij ik de blusher op heb, shame on me. En omdat ik nu fulltime werk had ik helaas geen tijd en energie om nog foto's te maken. Dus jullie zullen me maar op mijn woord moeten geloven, haha :) 
De volgende drie lipsticks zaten ook in het pakketje: 
 • 600 terrificoral
 • 301 wonderedful
 • 302 incredible
Op het eerste gezicht vond ik de koraal kleurige lipstick het mooist. Ik weet niet waarom, maar donker rode lipsticks staan nooit mooi bij mij. Roze en koraalkleurige lipsticks dan weer wel. Toen ik ze eenmaal getest had, viel me één ding op: wat een pigment! Je moet echt uitkijken dat je niet te veel lipstick op doet, want dat gebeurt al snel en dan krijgen je lippen echt een KNALkleur. 


Op de bovenste foto's zie je hoe de kleuren lipstick er uit zien. De laatste twee kleuren verschillen nauwelijks van elkaar en de eerste kleur vind ik het allermooist! De lipsticks blijven overigens ook lang zitten, na ongeveer 2 à 3 uur hoef je pas weer bij te stiften. Het enige nadeel is dus wel dat ze erg fel van kleur zijn.En dan, het moment waar ik zo lang op had gewacht: het testen van de foundationsticks! Hier was ik echt ontzettend benieuwd naar. Ik heb de volgende kleuren mogen ontvangen:

 • 102 natural beige
 • 203 warm beige
 • 002 ivory
En van te voren wist ik het al: de kleur ivory (de lichtste kleur) is de enige foundationstick die precies bij mijn gezichtshuid matcht. De overige twee kleuren zijn te geel en/of te donker. 

De eerste vraag die me trouwens te binnen schoot was: hoe breng je deze foundation eigenlijk aan? Ik heb het dan ook eerst geprobeerd door de stick rechtstreeks op mijn gezichtshuid aan te brengen, maar ik ben er inmiddels achter gekomen dat het beter werkt met de hulp van een beautyblender, haha. Op deze foto zie je goed hoe de substantie van de foundation eruit ziet: heerlijk zacht en romig, I love it! Ik had echt niet verwacht dat deze foundation zo licht en zacht zou zijn. En zoals je ziet past de lichtste kleur het beste bij mijn huid. 


En nadat je de foundation uitsmeert, ziet het er zo uit. De foundation 'mengt' goed met mijn huid; hij gaat niet in de lijntjes zitten. De foundation heeft wel een erg matte finish, dat vind ik persoonlijk wel mooi maar je moet er wel van houden. Ik denk ook dat deze foundation perfect ook als concealer gebruikt kan worden. De houdbaarheidsdatum is wel wat minder goed, want na een paar uur gaat mijn gezicht weer shinen en daar heb ik echt een hekel aan. Maar goed, mijn gezichtshuid is dan ook wel erg vettig. Wellicht dat de foundation bij jou dus wel langer blijft zitten. 


Wat ik van deze producten van NYC vind? Heel erg mooi! De blusher is lekker subtiel en daar hou ik wel van. De lipsticks hebben onwijs veel pigment en zijn erg fel, maar als je deze licht aanbrengt zijn ze ook erg mooi (mijn favoriet is de koraalkleurige lipstick). En het testen van de foundationsticks was erg leuk, omdat ik nog nooit zoiets gebruikt had. De foundation is wonderbaarlijk zacht en gaat niet in de lijntjes zitten. De enige nadelen zijn dat de foundation een erg matte finish heeft en niet zo heel erg lang goed blijft zitten.

De make-up producten van NYC zijn voor een zeer goedkope prijs te koop bij o.a. de Kruidvat en de Trekpleister.

Heb jij weleens make-up producten van NYC geprobeerd?

You May Also Like

5 reacties

 1. Wat een mooie producten! Ik heb ook nog nooit zo'n foundation stick gebruikt eigenlijk. Het lijkt me wel fijn, maar jammer dat deze niet zo goed blijft zitten..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne review! Ik ben wel benieuwd naar de foundation op je gezicht. Ik ben namelijk nog op zoek naar een hele matte foundation, wel jammer dat 'ie niet zo lang blijft zitten...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne review! Ik vind de lipstick kleuren wel heel mooi. Ze staan je ook tof! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Interessante producten! Vooral die foundationsticks! Die lichtste ziet er uit als een goede kleur voor blekere huidjes, ik ga zeker even kijken als ik ze tegenkom!

  BeantwoordenVerwijderen