PERSONAL - Citytrip geboekt, altijd moe & tickets gescoord

by - september 26, 2017


De laatste tijd zijn er weer veel super toffe dingen gebeurd: ik heb een citytrip geboekt, ik heb het sporten eindelijk weer opgepakt en ik heb tickets gescoord naar een super gaaf optreden over een paar maanden! In dit artikel praat ik jullie bij over deze belevenissen. 

Citytrip geboekt: Barcelona it is!
Het kriebelt bij mij altijd om méér van de wereld te zien. Tot een paar jaar geleden dacht ik altijd dat ik niet zo'n persoon was dat een grote drang had om veel te reizen. Ik ben ook niet met veel reizen opgegroeid: vroeger gingen we altijd met de familie naar Friesland in de zomervakantie en dat was het. Maar nadat ik vaker op vakantie ging met vriendinnen en vooral toen ik mijn vriend leerde kennen is er iets geswitcht: laat dat avontuur maar komen! Volgende maand vlieg ik met twee vriendinnen naar Barcelona en ik kan nu al niet wachten. Ik wil zoveel dingen zien, want het schijnt een prachtige stad te zijn. En ik wil zeker weten ook échte Spaanse tapas gaan eten. En daarna hoop ik snel weer een leuke citytrip te kunnen maken.

Altijd moe
De laatste maand ben ik bezig om minimaal 2x in de week naar de sportschool te gaan. Ik zit bij een hele fijne sportschool, want ik heb altijd een gevoel van rust als ik er binnenkom. Het is een soort van 'bubble' waar je in zit: lekker sporten, alles van je af zweten en geen drukte of afleiding om je heen, alleen maar mensen die hetzelfde doen. Heerlijk vind ik dat! Het enige nadeel van het sporten (en werken) is dat ik de laatste tijd wel bijna altijd moe ben. De ochtend nadat ik heb gesport, heb ik altijd een soort 'inkak moment'. Het enige wat ik eraan kan doen is meer slaap pakken, want dat is het enige dat nog niet echt goed gaat nu ik fulltime werk, haha. Vooral het vroege opstaan is soms echt killing. 

The Chainsmokers
Oké, als ik één muziekduo moet opnoemen die ik supertof vind, dan zijn dat de Chainsmokers. En gisteren belde mijn vriend me spontaan op of ik naar hen heen wilde op 17 februari in Amsterdam, want hij stond al in de wachtrij om de tickets te halen. Euh, ja natuurlijk wil ik dat! Dus nu ga ik the Chainsmokers live zien en ik heb er nu al onwijs veel zin in, want ik vind hun muziek dus helemaal het einde. Het wordt sowieso één groot feest! En waarschijnlijk pakken we daarna nog een overnachting in een hotel, dus dat wordt een super leuk weekendje weg. Je moet wat hebben om naar vooruit te kunnen kijken, natuurlijk ;)

Ik vind het echt super tof dat ik zoveel leuke dingen aan het ondernemen ben, ondanks dat ik natuurlijk zoveel werk nu. Maar daarnaast wil ik ook een 'leven' hebben en gewoon spontane dingen doen en leuke herinneringen maken. Work hard, play hard is daarom ook echt mijn favoriete motto.

Heb jij nog leuke dingen op de planning staan? Ik ben benieuwd! 

You May Also Like

5 reacties

 1. Super goed dat je twee keer in de week aan het sporten bent!
  Ik herken het wel, ben de laatste tijd ook zo moe.. en zo druk!
  Maargoed, het zal vast wel even wennen zijn voor ons beide :-)

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toevallig, mijn vriend en ik hebben afgelopen weekend ook een citytrip geboekt. Wij gaan naar Praag. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een fijne dingen zeg Maaike! Ik snap best dat je moe wordt van zoveel dingen doen door de week. Hopelijk raak je er gauw aan gewend zodat het je niet meer zoveel moeite kost!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne dingen allemaal! Super leuk dat je weer een reisje gaat maken. Ik heb dat ook wel hoor, dat ik meer van de wereld wil zien! Vroeger was ik daar ook niet zoveel mee bezig, gek genoeg. Ik hoop met de herfst ook nog weg te kunnen, ook al is mijn budget nu heel krap haha. Yolo :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat fijn dat je nog even een reisje gaat maken naar Barcelona! Lijkt me heerlijk om dat nog even in 't najaar te doen:)

  BeantwoordenVerwijderen