Weekly Journal #100 - Veel werken & veel relaxen

by - september 11, 2017


Omdat ik al zo lang geen Weekly Journal heb geschreven, zijn de volgende foto's een soort opsomming van mijn laatste weekenden. Doordeweeks maak ik nauwelijks foto's en in het weekend wel, dus vandaar. Ben je benieuwd naar wat ik allemaal heb meegemaakt de laatste tijd?


Het is alweer een tijdje geleden dat ik had afgesproken met Caroline. We hadden elkaar 'ontmoet' op Instagram en het leek ons leuk om eens in het echt af te spreken. Omdat Fika net open was in Enschede, besloten we om daar heen te gaan. Ik nam een vanille latté met een aardbeien-slagroom-chocolade wafel. En OMG, die was onwijs lekker!


Daarna gingen we samen nog even de stad in. Bij Conceptstore the Upperside kwamen we deze mini alpaca's tegen! Ze waren zoooo zacht en zo snoezig, maar omdat ze gemaakt waren van écht alpaca haar vonden we ze wat minder leuk.


Outfit of the day! Dit blousje heb ik nooit zo vaak aan, omdat het me doet denken aan een horeca-medewerkster lol. Maar gestyled met een spijkerbroek en witte sneakers vind ik het wel weer kunnen.


Wandelen in het Buurserzand! Omdat het zo'n mooi weer was, besloten mijn vriend en ik op zondag lekker te gaan wandelen.


Het weekend daarop hebben we een hotel geboekt voor een nachtje, om te vieren dat we alweer 1,5 jaar samenzijn! Over deze toffe overnachting in een vrijstaande lodge van Villa Vennendal, schreef ik al eerder een blog.


Iets wat ik ongelofelijk lekker vind: hotelontbijtjes! Bij dit hotel was het ontbijt wel érg lekker met verse sinaasappelsap en vers gebakken broodjes. I love it so much. 


Ondanks dat ik zo druk ben met mijn fulltime werk, krijg ik soms nog wel pakketjes voor mijn blog binnen. Ik probeer zoveel mogelijk aan mijn blog te werken, maar een echte balans heb ik nog niet gevonden. Doordeweeks heb ik savonds nooit zin om mijn laptop open te doen en in het weekend eigenlijk ook niet. Anyway, deze lipsticks kreeg ik van NYC en hier schreef ik ook een blog over.


Het weekend daarop plan ik weer iets leuks in met mijn vriend: we gaan samen lunchen in de stad. Ik bestelde een panini en had niet verwacht dat die zo lekker zou zijn! Dit was echt genieten in de zon die die dag ook volop scheen.


En op zondagmorgen scheen de zon alsnog. Iedere zondag gaan we altijd brunchen met verse broodjes op mijn balkon. Kijk Ramon eens lief zijn!


Later op de middag gaan we sporten. Jaja, ik heb sinds kort een sportschoolabonnement! De sportschool is erg dichtbij en ik vind hem erg fijn. Ik probeer vanaf nu 2x in de week te sporten en dat lukt al wel aardig!


Na het sporten is het tijd om te ontspannen en omdat het nog mooi weer is, besluiten we om in het park te gaan zitten met wat lekkers en een boek.


Ik bestelde nieuwe schoenen, want mijn oude addidas schoenen zijn verre van wit. Deze schoenen zijn mijn nieuwe lievelings!


Van pizza kan ik echt niet genoeg krijgen, vooral wanneer ze van New York Pizza zijn. Gosh, ik hou van hun verse pizza's <3Vorig weekend ging ik samen met mijn zus naar Proef Eet in Enschede; ik heb een heleboel lekkere hapjes gegeten, maar dit was toch wel een van mijn favoriet: bruchetta's!

Omdat ik de laatste weken zoveel werk, maak ik vooral foto's in het weekend. Deze Weekly Journal was dus eigenlijk een opsomming van een aantal weekenden achter elkaar, haha. Vinden jullie dat alsnog leuk om te zien, of vinden jullie dat ik dit in een andere vorm moet gieten? Laat het me weten in de reacties!

You May Also Like

11 reacties

 1. Je nieuwe schoenen zijn SUPER leuk! Ik had trouwens ook een weekendje weg geboekt naar aanleiding van jouw artikel als verrassing voor mijn vriend maar hij is helaas uitgezonden voor zijn werk naar st maarten dus het kan niet doorgaan:( Super jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah jammer! Maar heftig, ik wens hem veel succes daar en hopelijk kunnen jullie er snel met zn tweeën tussenuit :)

   Verwijderen
 2. haha die lama's en wat een heerlijk overzicht zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeerlijk, lekker brunchen op het balkon! Als ik later een balkon heb en het lekker weer is, denk ik dat ik daar niet weg te slaan ben! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's! Ik vind het alsnog leuk om te zien wat je allemaal beleeft, ook al is het misschien alleen van de weekenden. Die gestreepte blouse staat je echt super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super fijn om te horen Anna! :) En thanks voor je compliment!

   Verwijderen
 5. Haha, die trap. Hoewel ik het meeste natuurlijk al op Instagram voorbij zie komen, is een overzichtje wel fijn. Misschien is een maandoverzicht wel iets voor je?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OMG daar zeg je iets! Dat is echt een top idee, dat ik daar nog niet aan heb gedacht zeg...

   Verwijderen
 6. Die trap is wel handig haha! Al het eten ziet er zo lekker uit in de diary!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne foto's Maaike! Heerlijk om zo buiten te eten op het balkon. Ik verlang naar de dagen met wat zon haha! Toffe sneakers ook!

  BeantwoordenVerwijderen