15 vragen aan mijn vriend; hoe goed kent hij mij?

by - november 08, 2017


Toen ik aan het rondkijken was op een aantal blogs, zag ik een hele leuke boyfriend tag voorbij komen waar je vriend een aantal vragen moet beantwoorden en jij dan moet kijken of het goed is. Voor mijn artikel heb ik zelf 15 vragen bedacht en moest mijn vriend Ramon deze dus beantwoorden. Benieuwd of hij mij goed kent? Je leest het in dit artikel!

Hoe ziet mijn ideale zondag eruit?
Ramon: Eigenlijk zoals we altijd doen, verschilt meestal. Maar in ieder geval lekker lang uitslapen, dat moet gewoon. Dan rustig je ontbijt door mij laten maken, en de rest van de dag zien we wel wat we doen. Wandelen, stad in, film/serie kijken, lekker lunchen, koffietje pakken, chillen in het park, samen sporten.. In ieder geval niks moeten want dat moet je doordeweeks ook al :p
Ik: Dat klopt eigenlijk helemaal, haha. Op zondag vind ik het altijd zo heerlijk dat niks móet, maar dat ik gewoon doe waar ik zin in heb.

Wat eet ik het liefst?
Ramon: Pizza. Of patat. Maar vooral pizza. Van de New York pizza, met kip, rode ui, tomatensaus, mozzarella en knoflookolie op de rand (helemaal als ik hem kom bezorgen ;))
ik: Klopt helemaal tot in de detail, haha! 

Wat vind ik heel vies om te eten?
Ramon: Paprika en rauwe ui, en eten waarbij alles door elkaar zit zoals pasta met gehakt en groente. Maar dat dan weer niet bij alles, want burrito's zijn dan wel weer heel lekker (lekker duidelijk ja). Oh en rijstgerechten hou je ook niet echt van.
Ik: Iehhhhh paprika vind ik echt heel vies ja, en ik haat de smaak van rauwe ui. En macaronidoorelkaar vind ik onwijs vies. En tja, dit klopt gewoon, haha. 

Welke landen/steden zou ik nog graag willen bezoeken?
Ramon: Australië, Nieuw Zeeland, Verenigde Staten, IJsland, Zuid-Afrika, en Scandinavië. Oh en we moeten nog weer een keer naar Malta terug.
Ik: Oké, dat zijn er super veel en daar heb je helemaal gelijk in. Maar daarnaast wil ik ook graag nog heel veel landen uit Europa bezoeken, zoals Polen, Portugal, Kroatië, Oostenrijk, Zwitserland etc. 

Wat is een uniek talent dat ik heb?
Ramon: Hmm ja welk talent heb je niet...haha. Nee maar je bent goed in doelen stellen en plannen, ik denk dat dat toch wel de meest opvallende is.
Ik: Haha, super lief! Ik stel altijd doelen op en in plannen ben ik inderdaad ook best goed. 

Waarom werd ik verliefd op jou?
Ramon: Omdat je me heel knap vond en ik een lieve uitstraling had. En toen dacht je "jup, daar moet ik even mee praten". Alleen vervolgens was ik degene die té veel praatte. Oh well...
Ik: Ik ontmoette je tijdens een feestje met Oud & Nieuw en het klopt inderdaad dat ik met je wilde praten omdat je zo'n leuke uitstraling had. Ik vond inderdaad wel dat je die avond super veel praatte, maar dat was uiteindelijk omdat je een beetje zenuwachtig was en misschien iets te veel gedronken had haha.

Welke koffie drink ik het liefst?
Ramon: Warm of koud? Want ice coffee vind je gewoon altijd wel lekker als je een beetje moe bent. En anders cappuccino (met vanillesiroop van Bagels & Beans!).
Ik: I loveeee ice coffee inderdaad! En cappuccino met vanillesiroop klopt ook! 

Wat wil ik graag nog in mijn leven bereiken?
Ramon: Je wilt heel graag voor jezelf een bedrijf opzetten in online marketing en daarnaast wil je volgens mij nog jaren doorgaan met Instagram, want dat vind je ook heel erg leuk. Dus veel volgers daarop krijgen
Ik: Jup, ik wil inderdaad héél graag voor mezelf beginnen, maar wat ik precies wil weet ik nog niet. Online marketing zou kunnen, maar dat is nog wel heel breed. 

Wat is mijn slechtste eigenschap?
Ramon: Dat je jezelf soms te kort doet terwijl je eigenlijk gewoon heel goed bezig bent en er totaal geen reden is voor paniek!
Ik: Haha, super lief antwoord! 

Wat is mijn favoriete dessert?
Ramon: Crème brûlée op nummer één, chocolademousse op nummer twee.
Ik: Ik hou eigenlijk totaal niet van desserts, maar alleen als er crème brêlée op een menukaart staat, dan MOET ik het hebben. En chocolademousse vind ik eigenlijk nog niet zo heel erg lekker, maar ik eet het de laatste tijd wel vaak.

Wat is mijn grootste nachtmerrie?
Ramon: Euhmm... Dat Instagram verdwijnt?? Of dat ik verdwijn..
Ik: Hahahaha, kan. Maar mijn grootste nachtmerrie heeft te maken met héél veel spinnen

In welke outfit zie je mij het liefst?
Ramon: Moeilijk... Ik vind oprecht dat je er altijd leuk uitziet. Maar als ik moet kiezen dan je blauwe rokje met een leuk wit shirt erboven!
Ik: Ahhhh super lief! En dat is ook een van mijn favoriete combi's.

Wat is mijn minst favoriete bezigheid en waarom?
Ramon: Boodschappen doen, helemaal in de herfst en winter want dan is het koud en regent het en ja...
Ik: Hahahha dit klopt zo erg! Ik háát het om de boodschappen te doen

Wat vind ik de leukste eigenschap van jou?
Ramon: Dat ik liefbegripvolknapenzorgzaam ben (ja dat is één woord)
Ik: Oké, heb je wel helemaal gelijk in haha

En wat vind ik de minst leuke eigenschap van jou?
Ramon: Dat ik soms misschien een heel klein beetje over-analyseer?
Ik: Inderdaad, jij kan heel lang nadenken en analyseren waarom je iets wel of niet gaat doen. Ik heb dat niet, ik denk even snel en goed na en daarna maak ik gelijk een beslissing. Je hebt denkers en je hebt doeners en daarin verschillen wij heel erg.

Ik ben verrast; Ramon kent mij heel erg goed! Wat vind jij van zijn antwoorden? En kent jouw vriend jou ook zo goed?

You May Also Like

2 reacties

  1. Wat een ontzettend leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah, zo leuk om te lezen! Heel veel vragen heeft hij goed beantwoord. Mijn vriend en ik zijn met dat analyseren juist andersom, ik denk veel en lang na en hij is meer impulsief haha!

    BeantwoordenVerwijderen