CITYTRIP - De eerste dag in Barcelona

by - november 01, 2017


Een paar maanden geleden besloten twee vriendinnen en ik dat we weer een citytrip gingen maken. Na lang zoeken op internet naar goedkope vliegreizen kwamen we tot de conclusie dat we naar BARCELONA gingen! In dit artikel neem ik je mee naar de eerste dag in Barcelona...


Op vrijdagochtend vlogen we richting Barcelona en om ongeveer half vijf waren we in onze hotelkamer. Daarna hebben we even uitgerust en zijn we uiteten geweest en drie keer raden wat we hebben gegeten... TAPAS natuurlijk, haha!

De volgende dag was onze eerste échte dag in de stad. Het was echt onwijs mooi weer toen we naar onze brunch hotspot liepen. Echt tof om dan ook palmbomen onderweg te spotten, niets geeft een beter vakantiegevoel. Toen we bij onze brunch hotspot aankwamen, was ik aangenaam verrast. Een vriendin had het 'gespot' op internet en het plekje heet Flax & Kale. Je kunt er allerlei super healthy dingen eten. Ik zag avocadotoast op de menukaart staan en ik wist het gelijk: dit MOET ik hebben. Als avocadoliefhebber had ik namelijk nog nooit avocadotoast gehad.

Daarna zijn we door de stad gelopen en hebben we o.a. Caso Battlo van Gaudi gezien. Vervolgens zijn we met de metro naar de Sagrada Familia gegaan, het populairste bezienswaardigheid van Barcelona natuurlijk. Later op de middag zijn we met een kabelbaan omhoog gegaan in het park van Sants-Montjuïc. Daar hadden we onwijs mooi uitzicht op Barcelona. Om de dag af te sluiten zijn we naar een leuke hotspot gegaan op het strand: Surf House. Daar hebben we heerlijke wafels met ijs, fruit en nutella gegeten. Yammie! Om vervolgens nog een hamburger te halen bij MacDonalds, haha.

Ben jij wel eens naar Barcelona geweest? 

You May Also Like

6 reacties

 1. Wat een heerlijke foto's! Ben nog nooit in Barcelona geweest maar zou erg graag eens heen gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heeerlijke foto's! Krijg meteen heimwee naar vakantie en het mooie weer. Die wafels zien er trouwens té lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat ziet het er prachtig uit! Al dat lekkere eten ook <3 Ik ben twee keer in Barca geweest, maar ik zou graag weer eens terug willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke foto's! (en al dat eten, ziet er echt zo lekker uit!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh heerlijk! Barcelona is echt mijn favoriete stad. Ik ben er nu 3x geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Barcelona, de stad van mijn dromen. Haha. Ik ben hier nu drie keer een dagje geweest. Echt geweldig. Ik houd van de architectuur en de sfeer die er heerst.

  BeantwoordenVerwijderen