CITYTRIP - De tweede dag in Barcelona

by - november 06, 2017


Vorige week schreef ik over de eerste dag in Barcelona, vandaag neem ik jullie mee naar de tweede dag! Ik at de lekkerste brunch OOIT, genoot van het uitzicht in Park Güell en lag de rest van de middag op het strand te genieten van de laatste zonnestralen. 

Zondagochtend was het begin van de tweede dag in Barcelona. Nadat we hadden uitgeslapen gingen we op stap om een hotspot te vinden waar we konden brunchen. Er stond er één op onze lijst, maar daarvoor was de wachtrij één uur... even verderop vonden we alsnog een toffe hotspot, namelijk Chaitea Hausfood. Ik nam daar vier verschillende toastjes, waarvan een met avocado, een met eggs bennidict, een met warme brie en een met fruit en chocoladesaus. Oh my, dat was zó lekker! 

Vervolgens zijn we naar Park Güell gegaan, waar we helemaal naar boven gelopen zijn en we heel mooi uitzicht hadden over Barcelona. We wilden ook nog naar het gedeelte met allemaal monumenten van Gaudi gaan, maar daar konden we geen tickets meer voor krijgen want die waren uitverkocht. Jammer, maar daardoor besloten we wel om naar het strand te gaan en daar de rest van de middag te gaan zitten luieren in de zon. Dat was echt heerlijk, vooral omdat het in Nederland op dat moment super slecht weer was, haha! 

Aan het einde van de avond zijn we nog heel even wezen shoppen. De foto's hierboven zijn genomen bij Stradivarius, een super toffe winkel. In Malta kocht ik bij deze winkel ook al een super leuke tas (waar ik nog steeds complimenten over krijg!) en nu stond ik ook weer bij de tassenafdeling waar ik heel erg lang getwijfeld heb of ik nog een tas zou kopen of niet. Ik had namelijk een prachtige tas op het oog, maar uiteindelijk heb ik het niet gedaan en ben ik maar gegaan voor een portemonnee. 

Na deze dag was het de volgende ochtend weer tijd om terug naar Nederland te gaan. Ik heb echt een super tof weekend gehad in Barcelona en vond het daarom ook héél erg jammer dat het zo snel weer voorbij is. En nu ben ik alweer mijn volgende citytrip aan het plannen, haha. To be continued...

You May Also Like

8 reacties

 1. Wat ziet het er leuk uit! Barcelona lijkt mij een prachtige stad. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Looove Stradivarius, vooral omdat het in Spanje goedkoper is dan in Nederland - net als Zara, Mango, Bershka & Pull&Bear trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof! Die toast ziet er zoo goed uit. Volgens mij hebben jullie echt alleen maar super lekker gegeten daar. Ik wil ook zó graag weer een tripje maken als ik dit zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mega leuke foto's zeg, love it en die brunch.. wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super mooie foto's! <3 Zo heerlijk om de kou in Nederland even te ontvluchten he? En shoppen in het buitenland, i love it haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's. Ik wil ook weer een keer terug naar Barcelona, ik vind het zo een leuke plek

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke zomerse foto's <3 Zo leuk om te zien dat je zo genoten hebt van deze trip. En wat is Barcelona toch een onwijs mooie en fotogenieke stad!

  BeantwoordenVerwijderen