De eerste keer nepwimpers proberen; zo beviel het mij!

by - november 27, 2017


Een tijdje geleden werd ik benaderd met de vraag of ik een paar fake lashes wilde uitproberen. Ik heb even getwijfeld, maar daarna besloot ik om het gewoon te doen. Ik heb nog never nooit nepwimpers gebruikt, maar vandaag laat ik je in dit artikel weten hoe de 'eerste keer' mij beviel!


Nepwimpers; bij andere mensen vind ik het soms wel gaaf staan, vooral bij een avondje stappen. Maar ik en nepwimpers? No way. Ik had het nog nooit gebruikt en ik heb best mooie en lange wimpers van mezelf (al zeg ik het zelf natuurlijk), dus ik had er eigenlijk nooit aan gedacht om ze zelf te proberen. Totdat ik benaderd werd door Nouvea Lashes & Beauty.

Ik kreeg de Nouveau Lashes & Beauty stripflashes toegestuurd om uit te proberen. De website vertelt dat de wimpers van Premium kwaliteit zijn en dat ze ook lichtgewicht en herbruikbaar zijn.De wimpers worden naar je toegestuurd in een simpele, maar elegante verpakking en ook zit er een klein flesje bij met daarin lijm om de wimpers aan te brengen. Ik kreeg ook een link naar een video opgestuurd waarin verteld werd hoe je de wimpers aanbrengt. Ik - als noob op dat gebied - vond dat erg fijn!

Maar toen: ik moest ze aanbrengen. Ik heb eerst gekeken of de wimpers mij überhaupt wel pasten, maar dat was niet het geval. Daarna heb ik er een hoekje vanaf geknipt en heb ik even staan prutsen met de lijm en het aanbrengen van de nepwimpers. Ik denk dat het me ongeveer 10 minuten heeft geduurd voordat alles goed aangebracht was. En het resultaat? Goed gevulde wimpers die er héél erg natuurlijk uitzagen.


Op de bovenste foto zie je heel goed het resultaat van de wimpers: ze zijn vol, maar zien er toch heel erg natuurlijk uit.


Ik heb er uiteindelijk de hele dag nog mee rondgelopen. Een aantal mensen zagen niet dat ik nepwimpers op had, maar een aantal vriendinnen zagen het wel. Toch viel het niet te veel op en dat vond ik erg fijn. Hele grote opvallende wimpers vind ik namelijk niet mooi. Ik moest eerst nog wel een beetje wennen, maar ik vond het fijn dat ik nauwelijks voelde dat ik ze op had. Na een lange dag heb ik er weer afgehaald en dat was gelukkig niet pijnlijk, haha. 

De Nouveau Lashes & Beauty stripflashes zijn voor €6,99 verkrijgbaar in de webshop van Nouveau Lashes & Beauty. 

Heb jij wel eens nepwimpers geprobeerd? Wat vind je van deze?

You May Also Like

7 reacties

 1. Wat staan ze je mooi!
  Ik heb ook nog nooit nepwimpers geprobeerd, maar wil ze graag opdoen met kerst. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb eigenlijk nog nooit nepwimpers gedragen, maar vind het wel heel mooi! Het maakt je look meteen zo sprekend! Staat je mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb laatst de nepwimpers van Eylure in samenwerking met Mascha van beautygloss gekocht, maar ik moet ze nog altijd proberen. De paar keer dat ik nepwimpers heb geprobeerd, kreeg ik ze niet eens op mijn wimpers. :s
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik draag weleens nepwimpers, de meeste voel ik heel erg zitten en soms prikt het een beetje! Ik heb deze wimpers ook ontvangen, ik ben benieuwd hoe ze mij bevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind nepwimpers heel fijn! Die van Ardell zijn favoriet bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind deze er wel mooi uitzien, maar gebruik zelf nooit nepwimpers.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die zien er inderdaad natuurlijk uit! Ik heb 1 x neowimpers geprobeerd en dat was een dikke faal haha. Ze waren veel te dik...

  BeantwoordenVerwijderen