PERSONAL - Hoe het nu écht met mij gaat

by - november 29, 2017


Het is al even geleden dat ik een personal update heb geplaatst. Ondertussen ben ik al weer ruim vier maanden aan het werk en voel ik me ook écht geen student meer, haha. In dit artikel leg ik jullie uit hoe ik me momenteel écht voel en wat mijn plannen zijn voor de maand december.

Als je een 'vaste' volger bent, dan weet je het al wel: ik ben nu al een aantal maanden fulltime aan het werk. Het bevalt me erg goed, ik schreef er al eerder een personal update over. Sinds dat artikel zijn we al even verder en ik moet zeggen: ik heb nog nooit zoveel geleerd in zo'n korte tijd! Toen ik net was afgestudeerd twijfelde ik nog tussen het volgen van een master of werken (ik twijfelde eigenlijk overal over, want ik wist echt niet wat ik wilde doen) maar uiteindelijk is dat dus werken geworden. En echt; ik leer zoveel nu ik al een tijdje als Online Marketeer bij EQIB werk.

Momenteel zijn we bezig met een nieuwe website (wat ik echt super tof vind om te doen!) en daarnaast ben ik met nog veel meer toffe dingen bezig: het organiseren van evenementen, social media, het maken van wervingsvideo's en straks ook SEA én het schrijven van blogs. Super tof! Het enige nadeel is dat het soms onwijs druk is en ik daardoor soms echt tijd voor mezelf nodig heb om me even op te laden, zoals in de weekenden en in de avond. Sporten schiet er daardoor weleens bij in, dus dat word een goed voornemen voor volgend jaar om dat wel vol te gaan houden! En misschien komt dat ook wel doordat het nu donker is wanneer ik opsta én wanneer ik weer ga slapen. Het is ook best gek dat het over twee dagen alweer december is, oh my!

En wat mijn plannen voor december zijn? Ik heb énorm veel zin in de feestdagen en dat heb ik altijd al gehad, haha. Komend weekend vier ik met mijn familie Sinterklaas en met de familie van Ramon. Ik ben ontzettend benieuwd naar de cadeautjes die ik ga krijgen haha! Tijdens Kerstmis ga ik niks bijzonders doen, alleen maar lekker bijkomen en veel uitslapen, chillen en eten. En tussen Kerstmis en Oud & Nieuw heb ik vrij, dus hebben Ramon en ik een Bed & Breakfast in Brugge geboekt voor een aantal dagen!

Brugge staat al heel erg lang op mijn 'to-see' list; en toen ik vrij had gevraagd op werk besloten we dan ook spontaan om naar Brugge toe te gaan in die paar dagen. Van de mensen die ik ken die daar ook geweest zijn, hoor ik ook alleen maar goede verhalen. Het schijnt er echt ontzettend knus en gezellig te zijn, dus ik kan echt niet wachten. En Oud & Nieuw ga ik waarschijnlijk in Utrecht vieren. Om eerlijk te zijn ben ik nog nooit in een hele grote stad geweest tijdens Oud & Nieuw (alleen Enschede), dus dat lijkt mij ook heel erg tof!

Wat zijn jouw plannen met de feestdagen?

You May Also Like

8 reacties

 1. Wat fijn dat het werken je zo bevalt! Hopelijk kan ik dat over een paar maandjes ook zeggen. Online Marketeer bij dat bedrijf klinkt trouwens echt superleuk, hopelijk vind ik ook zoiets. Heel veel plezier vast dit weekend met Sinterklaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo fijn om te lezen dat je baan je zo goed bevalt! Brugge lijkt mij ook een leuke stad, altijd fijn om er even tussenuit te zijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke plannen heb je! Dat heb je ook echt wel verdiend na al het harde werken. Make it a december to remember :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen! Ik ben zelf nog student, dus ik kan alleen maar dromen van beginnen aan mijn werk.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh Brugge, daar wil ik ook een keer heen! Fijn trouwens dat het werken zo goed gaat. Je hebt wel erg mooie plannen in het vooruitzicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn om te lezen dat het zo goed gaat op je baan. :-) Mijn vriend en ik zijn een aantal jaren geleden ook naar Brugge geweest, erg romantisch stadje inderdaad! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk, klinkt echt als een leuke baan. Wel tijd voor jezelf nemen hoor, is super belangrijk! Ik kijk ook al uit naar de feestdagen. Ohmy, alleen dat eten al.. :d

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn dat het werken je zo goed bevalt! In de praktijk leer je altijd meer. Tijd voor jezelf nemen is super belangrijk!

  BeantwoordenVerwijderen