WINACTIE - Limited edition adventskalender van L'Occitane

by - november 13, 2017


Afgelopen weekend behaalde ik de 3.000 (!) volgers op Instagram. WOW. Op dat moment dacht ik even terug aan al die jaren dat ik al op Instagram zit en hoe veel foto's ik wel niet had gemaakt. Al jaren kan ik mijn creativiteit kwijt in de foto's die ik maak en raak ik ontzettend geïnspireerd door foto's van de mensen die ik volg. Als dank organiseer ik daarom graag deze winactie voor jullie!

Jarenlang ben ik bezig met het maken van foto's voor Instagram. Ik vind het gewoon onwijs leuk om te doen en ik vind het echt fijn dat ik nog tot de dag van vandaag mijn creativiteit kwijt kan op Instagram. Ik vind het ook ontzettend leuk om iedere dag geïnspireerd te worden door alle foto's die ik op mijn feed voorbij zie komen. Foto's van prachtige vakantiebestemmingen waar ik ook heen zou willen gaan (en op mijn lijstje staan), mooie outfits waardoor ik ook veel inspiratie krijg (en stiekem ook betere combinaties door kan maken), heerlijke lunchplekjes en hotspots die ik ook nog wil ontdekken en ga zo maar door.

Ik ben dan ook echt wel een klein beetje trots dat ik de 3.000 volgers heb behaald. Dat is toch een groot getal wanneer je er even over nadenkt. Omdat ik jullie daarvoor wil bedanken, had ik gelijk in gedachten om een super leuke winactie voor jullie te organiseren. Wat je precies kunt winnen? Een limited edition adventskalender van L'Occitane!

Wat moet je doen om te winnen?
 • Volg mij op mijn Instagramaccount (@hashtagmaaike)
 • Tag onder de foto van de winactie twee personen die volgens jou de adventskalender ook verdienen
That's all! Ga jij meedoen met de winactie?

You May Also Like

5 reacties

 1. Dol op Adventskalenders maar helaas geen IG.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik ben echt dol op adventskalenders . Ik volg je op instagram (liekevv24) en heb twee mensen getagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat fijn dat je 3000 volgers hebt op instagram! Ik graak zelf nog niet aan de 200. :s
  Ik volg je al een tijdje op instagram (@yaravde), alleen 2 mensen taggen vind ik moeilijk. Dus nog even nadenken en dan kan ik 2 mensen taggen.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe heel erg graag mee! Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen