NEW IN - Crossbody bag met borduursels

by - december 11, 2017


I'm in love with my new bag! Ik heb hem vorige week gekregen toen ik met mijn familie Sinterklaas vierde. Stiekem wist ik al dat ik hem zou krijgen, want ik had hem nu eenmaal bovenaan op mijn verlanglijstje gezet. Anyway, ik ben onwijs blij dat ik hem nu eindelijk heb!
Toen ik een aantal weken geleden in Barcelona was, zag ik deze crossshoulder bag bij de Stradivarius. Ik heb er lang over getwijfeld of ik hem nu wel of niet wilde halen, maar besloot het uiteindelijk toch niet te doen. Eenmaal aangekomen in Nederland had ik nog steeds dit tasje in mijn hoofd en besloot ik hem op mijn verlanglijstje te zetten voor Sinterklaas.

Ik ben nu héél erg blij dat ik hem heb, want ik vind het toch wel een hele mooie aanwinst. Ik twijfelde eerst ook, omdat de band nogal breed is en dat ben ik niet gewend. Maar mijn nieuwe motto is 'to have more fun with fashion', dus probeer ik nu ook meer dingen te halen die ik in eerste instantie zou afkeuren omdat ze in mijn ogen niet 'perfect' lijken. En daar is deze tas een goed voorbeeld van :)

Ik ben trouwens nu weer aan het proberen het bloggen weer een beetje op te pakken (zoals je misschien eerder kon lezen op mijn blog), maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Af en toe staat er een tijdje niks online en af en toe staan er weer een paar artikelen online. Ik hoop dat jullie dat niet erg vinden!

Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinst?

You May Also Like

5 reacties

 1. Wat tof dat je meer items wilt kopen die je in eerste instantie zou afkeuren, super leuk!
  Ik vind je tasje heel erg leuk <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is echt onwijs leuk! Zelf ben ik al een tijdje helemaal fan van tassen met zo'n 'ring'-detail. De borduursels erop maken 'm nog leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit tasje is echt onwijs leuk! Goed dat je ook wat meer uit je comfortzone stapt met bepaalde items, dat heb ik soms ook even nodig hihi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een ontzettend leuk tasje!

  BeantwoordenVerwijderen