Outfit of the Day - Black Blazer

by - december 13, 2017


Het is lang geleden dat er een outfit online stond! De laatste tijd maak ik vaak maar één foto van mijn outfit voor Instagram, maar deze keer besloot ik het weer even anders te doen. Vandaag laat ik jullie een 'casual' look zien, met mijn nieuwe zwarte blazer.
Ik had al heel erg lang een 'simpele' zwart jasje op mijn wishlist staan en ik was daarom ook héél erg blij toen ik een aantal weken geleden benaderd werd door Smit Mode voor een samenwerking. Toen ik deze mooie zwarte blazer van Object zag in de webshop, wist ik het dan ook gelijk: deze moest en zou ik hebben!

De blazer is naast zwart, ook verkrijgbaar in het donkergroen. Ik vind het beide mooie kleuren, dus ik heb lang getwijfeld tussen deze twee. Maar omdat een zwart jasje al heel erg lang op mijn wishlist stond, ben ik toch maar voor deze blazer gegaan. Ik ben er erg blij mee, want deze blazer kan heel goed combineren met al mijn kledingstukken. Ik kan hem dragen naar mijn werk, ik kan hem meer 'casual' dragen zoals jullie zien op de foto's én hij staat vast ook heel erg leuk op een kerstjurkje!

Smit Mode heeft naast het merk Object, ook merken als Gerry Weber, Expresso en Angels in het assortiment. Mijn tip: kijk zeker even in de webshop rond als je op zoek bent naar een kerstoutfit! Er zitten hele mooie items tussen.

Wat vind jij van mijn outfit?

You May Also Like

8 reacties

 1. Altijd goed zo'n zwarte blazer! Hij staat je heel erg leuk. Gek genoeg heb ik al heel erg lang geen blazer meer gedragen haha, geen idee waarom, want ik heb ze wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe outfit! Een zwarte blazer is altijd goed, het maakt je outfit meteen af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je heel leuk, zo'n jasje staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke blazer! Ik vind het model ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice outfit! Een zwarte blazer is altijd goed en deze is nog eens erg leuk ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's en een leuke kerstlook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige outfit! Je zwarte blazer is heel effortless. I love it! Ik zou hem zelf ook dragen, want ik vind zwart erg mooi staan bij mijn blonde haren en het is chic. <3

  BeantwoordenVerwijderen