About


Over mij

Leuk dat je benieuwd bent naar wie er nu precies achter dit stukje web zit! Ik ben Maaike en ik ben 24 jaar oud en ik heb de opleiding Media Informatie en Communicatie gevolgd. Tijdens mijn studie kon ik veel creativiteit kwijt, want ik heb veel geleerd over creatief schrijven, fotografie, vormgeving en websites. Zo heb ik ook geleerd om te werken met programma's zoals Adobe Photoshop, InDesign en Premiere Pro. Tijdens mijn opleiding heb ik ook gemerkt dat het mijn passie is om bezig te zijn met het creëren van content. Vanuit deze passie is mijn persoonlijke blog ontstaan. 

In mijn vrije tijd kun je me altijd online vinden. Zonder mijn dagelijkse dosis Instagram, Snapchat, Twitter en Facebook kan ik namelijk niet. Ik vind het hartstikke leuk om actief te zijn op social media (voornamelijk op Instagram), dus je kan me gerust addicted noemen. Daarnaast heb ik ook een lichtelijke verslaving voor ice coffee en reizen (nieuwe plekken ontdekken vind ik GEWELDIG).

Doordeweeks werk ik fulltime als Junior Online Marketeer bij EQIB | The Human Factor. Hierdoor staat er ongeveer twee keer in de week een nieuw artikel op mijn blog. 


Over mijn blog

Op een zomerse dag - om precies te zijn op 14 juli 2014 - verveelde ik me en ben ik begonnen met mijn blog. Ik ben altijd al iemand geweest die niet stil kon zitten en een aantal jaar geleden heb ik ook al een blog gestart, maar omdat ik zo druk was met school heb ik die helaas moeten eindigen. Nu - een paar jaar later - begon het toch weer te kriebelen. En ik kan niet meer zonder het bloggen! Ik hou ervan om creatief te zijn en mijn blog is mijn grootste uitlaatklep. Ik blog over alle dingen die mij inspireren en ik blog ook vaak over dingen die ik meemaak. Door het bloggen ben ik fanatiek gaan schrijven, waardoor ik nu van schrijven hou. Daarnaast vind ik het tof om constant nieuwe content te creëren en als je een blog hebt ben je daar alleen maar mee bezig. 

Mijn artikels zijn altijd persoonlijk geschreven, ik vind het namelijk heel belangrijk om als blogger veel over jezelf te laten zien. Ik schrijf vaak over de dingen die ik meemaak, zoals de reizen die ik heb gemaakt en daarnaast schrijf ik graag over mijn favoriete beauty producten. Ook zul je af en toe een outfit post langs zien komen. Kortom; een mix van van alles uit mijn leven. 


Volg jij mij al op InstagramTwitterFacebookYouTube en Bloglovin?

Liefs, Maaike

Share
Tweet
Pin
Share