About


Over mij

Leuk dat je benieuwd bent naar wie er nu precies achter dit stukje web zit! Ik ben Maaike en ik ben 22 jaar oud en ik volg de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Op deze studie kan ik veel creativiteit kwijt, want ik heb al veel geleerd over de programma's Photoshop, Illustrator, In Design en After Effects. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met vormgeving en ik vind het ook altijd leuk om nieuwe dingen op dit gebied te leren.

In mijn vrije tijd kun je me altijd online vinden. Zonder mijn dagelijkse dosis Instagram, Snapchat, Twitter en Facebook kan ik namelijk niet. Ik vind het hartstikke leuk om actief te zijn op deze social media, dus je kan me gerust addicted noemen. De rest van mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten, festivals bezoeken, fotograferen en natuurlijk bloggen.


Over mijn blog

Op een zomerse dag - om precies te zijn op 14 juli 2014 - verveelde ik me en ben ik begonnen met mijn blog. Ik ben altijd al iemand geweest die niet stil kon zitten en een aantal jaar geleden heb ik ook al een blog gestart, maar omdat ik zo druk werd op school heb ik die helaas moeten eindigen. Nu - een paar jaar later - begon het toch weer te kriebelen. En ik kan niet meer zonder het bloggen! Ik hou ervan om creatief te zijn en mijn blog is mijn grootste uitlaatklep. Ik blog over alle dingen die mij inspireren en ik blog ook vaak over dingen die ik meemaak. Door het bloggen ben ik fanatiek gaan schrijven, waardoor ik nu van schrijven hou. Daarnaast vind ik het tof om constant nieuwe content te creëren.

Mijn artikels zijn altijd persoonlijk geschreven, ik vind het namelijk heel belangrijk om als blogger veel over jezelf te laten zien. Ik schrijf vaak over de dingen die ik meemaak en daarnaast schrijf ik graag over mijn favoriete beauty producten.


Volg jij mij al op InstagramTwitterFacebookYouTube en Bloglovin?

Liefs, Maaike