Contact

Bezoekers

Heb je een vraag, feedback of gewoon een super tof idee? Alle opmerkingen mag je mailen naar mijn e-mailadres: maaike.sanders@hotmail.com. Ik vind het altijd hartstikke leuk om een mail te ontvangen van de lezers van mijn blog. Twijfel dus niet! Ik probeer mijn mails altijd zo snel mogelijk te beantwoorden.


Zakelijk

Voor mijn blog heb ik al een aantal samenwerkingen gedaan met webshops en bedrijven. Ik werk graag samen met bedrijven die passen bij de content die ik aanbied en ik sta altijd open voor nieuwe, toffe samenwerkingen. Ik kom graag in contact met uw bedrijf en ik ben altijd benieuwd naar leuke idee├źn!

Bedrijven waarmee ik tot nu toe mee heb samengewerkt:

Viaminfood
NYC
Names4Ever
FotoOpHout.nl
Your Look For Less
Smartphonehoesjes.nl
Thermen Bussloo
Cheapasszonnebrillen
Trekpleister (2x)
Lucardi
Fotofabriek.nl
ActiePagina.nl
Vichy
Horloge.nl 
Lana's Sieraden
Esprit (3x)
Polette (2x)
Sans-online
Sevenbien
Sieradenloods
Uzuma
Drogistplein.nl (2x)

Op deze pagina vind je alle artikelen die tot stand zijn gekomen door een samenwerking.

Bij een artikel die tot stand is gekomen door een samenwerking, meld ik dat altijd onderaan het artikel. Dit geldt voor onder andere opgestuurde producten, shoptegoed dat ik heb gekregen of artikelen waar ik een vergoeding voor heb gekregen. 

Voor reviews over producten of andere aanvragen voor artikels kunt u mij bereiken via mijn e-mailadres: maaike.sanders@hotmail.com. Als u andere vragen heeft, kunt u mij ook via de dit e-mailadres bereiken.

Liefs, Maaike

Share
Tweet
Pin
Share